Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑμάν! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μας δείχνει την…ευλυγισία της σε όλο το μεγαλείο...

Αμάν! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μας δείχνει την…ευλυγισία της σε όλο το μεγαλείο της!

Τι να πούμε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Το κορίτσι αυτό είναι μια κατηγορία από μόνη της. Δυναμική, όμορφη, έξυπνη. Τι άλλο να ζητήσουμε; Δοξάζουμε το Survivor, όπου συμμετείχε κι έτσι την μάθαμε κι εμείς. Η Ευρυδίκη είναι αθλητικογράφος, αλλά μετά το ριάλιτι επιβίωσης η καριέρα της απογειώθηκε, καθώς πρόκειται για μια πολύ έξυπνη γυναίκα!

Η Ευρυδίκη είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και μάλιστα θα λέγαμε πως ταιριάζουν απόλυτα. Η όμορφη αθλητικογράφος ασχολείται ιδιαίτερα με τα social media, όπου είναι αρκετά ενεργή.

Πρόσφατα, μάλιστα, το ζευγάρι υιοθέτησε ένα γατάκι, το οποίο έχει εισβάλλει για τα καλά στη ζωή τους. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι μια γυναίκα που δεν περνάει καθόλου απαρατήρητη.

ευρυδικη βαλαβανη,ευρυδικη βαλαβανη,ευρυδικη βαλαβανη εγκυοσ,ευρυδίκη βαλαβανη ηλικια,ευρυδικη βαλαβανη εκπομπη,ευρυδικη βαλαβανη κιλα,ευρυδικη βαλαβανη βιογραφικο,ευρυδικη βαλαβανη ηλικια υψοσ

Μπορεί να τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor 2017, αλλά η καριέρα της έχει συνεχίσει μία ανοδική πορεία προς τα πάνω, καθώς διαχειρίστηκε την αναγνωρισιμότητά της με πολύ μεγάλη μαεστρία.

Αυτή την περίοδο την βλέπαμε στην πρωινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, μέχρι και φέτος, που δήλωσε την αποχώρησή της, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ευρυδικη βαλαβανη,ευρυδικη βαλαβανη,ευρυδικη βαλαβανη εγκυοσ,ευρυδίκη βαλαβανη ηλικια,ευρυδικη βαλαβανη εκπομπη,ευρυδικη βαλαβανη κιλα,ευρυδικη βαλαβανη βιογραφικο,ευρυδικη βαλαβανη ηλικια υψοσ

Έτσι την βλέπουμε να ποζάρει κάνοντας την γυμναστική της και αναδεικνύοντας την απίστευτη…ευλυγισία της!

Δείτε και θα καταλάβετε:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα