Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ενοχλήθηκε που η Στικούδη θα παρουσιάζει τα παρασκήνια του J2US

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ενοχλήθηκε που η Στικούδη θα παρουσιάζει τα παρασκήνια του J2US

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Κατερίνα Στικούδη βρέθηκαν στο επίκεντρο με αφορμή το J2US.

Αρχικά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξέφρασε την επιθυμία της στην Φαίη Σκορδά να παρουσιάσει τα παρασκήνια του J2US  ενώ από την άλλη η Κατερίνα Στικούδη έκανε μία ανακοίνωση στα social media λίγες ώρες μετά, ότι η ίδια θα είναι η παρουσιάστρια. Η συγκεκριμένη ανάρτηση κατέβηκε λίγο αργότερα.

«Ευτυχώς που υπάρχει το Instagram και μαθαίνουμε κι εμείς τα γεγονότα» είπε από την πλευρά του ο Στάθης Σχίζας στις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συμπλήρωσε:

«Δε μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Ό,τι ξέρετε, ξέρω. Σαν άνθρωπος λειτουργώ με το τηλέφωνο. Προτιμώ να κλείνω τις δουλειές μου από το τηλέφωνο ή από συνάντηση κι όχι να ανακοινώνω πράγματα μέσα από το Instagram.

Μου είχε γίνει κρούση για τα παρασκήνια του J2US. Είχα απαντήσει θετικά, αλλά το αποτέλεσμα είναι άλλο, οπότε προχωράμε. Το αποτέλεσμα το έμαθα από την ανάρτηση της Κατερίνας, όπως και όλοι μας νομίζω. Όλα στη ζωή γίνεται για κάποιον λόγο. Δεν στενοχωριέμαι. Κάτι που δεν γίνεται μπορεί να φέρει κάτι άλλο».

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Στικούδη ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει καμία απάντηση.

«Όλα θα ανακοινωθούν οι άλλοι όταν πρέπει. Δεν μπορώ να κάνω καμία δήλωση πάνω σε αυτό το θέμα» είπε αρχικά και συνέχισε για την ανάρτηση που κατέβασε: «Θα σου πω τώρα για τα ψυχολογικά μου; Είναι η κατάλληλη στιγμή;».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα