Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑλέξανδρος Κοψιάλης: Νέο ξέσπασμα σε όσους τον κατηγόρησαν – “Xοροπηδάνε πάνω στο...

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Νέο ξέσπασμα σε όσους τον κατηγόρησαν – “Xοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου” (ΦΩΤΟ)

Μία νέα οργισμένη απάντηση σε εκείνους που τον κατηγόρησαν και τον έκαναν unfollow έδωσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Ο γνωστός influencer τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στο επίκεντρο των social media για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, επειδή υπερασπίστηκε ανθρώπους που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Το #cancel_kopsialis έγινε πρώτο trend στο Twitter, με τους χρήστες των social media να τα βάζουν με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και να καλούν όσους τον ακολουθούν στον λογαριασμό του στο Instagram, να τον κάνουν unfollow, όπως και άλλους influencers, ενώ παράλληλα τα αδέρφια Αντετοκούνμπο τον έβγαλαν από τον διαγωνισμό (giveaway) με δώρο ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, μέσα από μια σειρά stories στον λογαριασμό του στο Instagram, «κάρφωσε» όσους τον έκαναν unfollow για να βγάλουν, όπως είπε, «τη ρετσινιά από πάνω τους» και παράλληλα ευχαρίστησε όσους τον στηρίζουν ακόμα.

«Xοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου»

«Είδα κομμάτια από το παρελθόν μου που το σ’ αγαπώ πήγαινε καραμέλα. Να χοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου και στη δυστυχία της οικογένειάς μου, ανεβάζοντας story γεμάτα νόημα στο instagram. Φωτογραφίζοντας τον κακοποιό (δηλαδή εμένα) είτε μιλώντας στην κάμερα είτε βάζοντας φθηνά quotes πατώντας στη google τη λέξη κάρμα. Χάρηκαν με το επικείμενο τέλος μου, χαίρομαι που η μοίρα μου και οι επιλογές μου σας πέταξαν στο παρελθόν. Και χαίρομαι επίσης που ποτέ μου δεν ευχαριστήθηκα με την δυστυχία σας, σε αντίθεση με εσάς», ανέφερε στο story του ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

 

«Είδα διαδικτυακούς μου φίλους celebrity και μη, με τους οποίους έχω πει παραπάνω από μια κουβέντα και ένα απλό καλησπέρα, έχουμε ανταλλάξει απόψεις, έχουν ζητήσει βοήθεια και τους την έδωσα απλόχερα όπως κάνω πάντα και σπεύδουν να με σβήσουν από φίλο λες και έπρεπε να βγάλουν μια ρετσινιά από πάνω τους, έναν βραχνά που έψαχναν καιρό να πετάξουν και τώρα τους δόθηκε η ευκαιρία», πρόσθεσε σε ανάρτησή του.

Παράλληλα, απηύθυνε το δικό του «ευχαριστώ» σε όσους τον στηρίζουν ακόμη, γράφοντας: «Όμως υπήρξαν και εκείνοι οι οποίοι με στήριξαν, από εκεί που δεν το περίμενα, σιωπηλά χωρίς να ψάχνουν cloud και χωρίς να κάνουν θόρυβο. Έπεσε εντελώς τυχαία στην αντίληψή μου και τους βγάζω το καπέλο».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα