Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑγόρια κρατηθείτε! Η Κάτια Ταραμπάνκο αρνείται να βάλει σουτιέv-Αν τολμάς, δες!

Αγόρια κρατηθείτε! Η Κάτια Ταραμπάνκο αρνείται να βάλει σουτιέv-Αν τολμάς, δες!

Αυτή η κοπέλα έχει άστρο. Βλέπουμε ότι βάζει στόχους, πολεμά γι’ αυτούς και φυσικά πάντα βγαίνει νικήτρια. Την Κάτια Ταραμπάνκο την έχουμε γνωρίσει μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων GNTM 2, όπου φυσικά και έφτασε στις τρεις φιναλίστ του τελικού μαζί με την Κέισι Μίζιου και την Άννα-Μαρία Ηλιάδου. Όπως όλοι ξέρουμε μοιράστηκε το έπαθλο με την Άννα-Μαρία.

Το Survivor επέστρεψε στις οθόνες μας με τον τέταρτο κύκλο μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και η παίκτρια είχε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η νικήτρια του προηγούμενου GNTM, ενός ριάλιτι μοντέλων, θα μπορούσε να αγωνίζεται με τέτοιο πείσμα στους δύσκολους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» αναφέρθηκε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Κάτια Ταραμπάνκο ασχολήθηκε με το «Survivor». Σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Fipster και στο κανάλι του στο Youtube, η Κάτια είχε ξεκάθαρα αναφέρει ότι δήλωσε συμμετοχή στο Survivor, πριν από τη νίκη της στο GNTM: «Είχα κάνει αίτηση στο Survivor πριν από 2-3 χρόνια. Είχα περάσει από casting και είχε πολύ κόσμο».

Εμείς λοιπόν, θέλοντας να θυμηθούμε τις καλές της εποχές, σας δείχνουμε την πιο εμβληματική της φωτογραφία, που προκάλεσε εθνικό παραλήρημα!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα