Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑγνώριστη η Μαργαρίτα Νικολαΐδη – Η αλλαγή στην εμφάνιση και ο γάμος...

Αγνώριστη η Μαργαρίτα Νικολαΐδη – Η αλλαγή στην εμφάνιση και ο γάμος που έρχεται

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ήταν αγνώριστη! Η νικήτρια του MasterChef άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της υιοθετώντας την πιο hot τάση. Μιλώντας για το παιχνίδι η Μαργαρίτα αποκάλυψε τι έκανε το χρηματικό ποσό που κέρδισε, σχολίασε την είσοδο του Έκτορα Μποτρίνι στο νέο κύκλο ενώ μίλησε και για τα σχέδια του γάμου της με τον αγαπημένο της Χρήστο.

«Τον ξέρω τον Έκτορα και τα παιδιά είναι πάρα πολύ τυχερά. Όταν μου είπαν στην πρώτη μου πρακτική ότι θα πάω στον Έκτορα τους είπα: όχι, Παναγία μου, δεν πάω. Αλλά όταν μπήκα στην ομάδα τους, είναι όλη μια οικογένεια», είπε για τον Έκτορα Μποτρίνι ενώ αποκάλυψε ότι δεν της έγινε καμία κρούση από το ριάλιτι μαγειρικής για να συμμετάσχει ως guest στον νέο κύκλο. Όσο για το τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε είπε πως:

«Στην αρχή δεν τα πείραζα. Τώρα το καλοκαίρι λίγο βόλτες και τα λοιπά πήρα και ένα αμάξι μεταχειρισμένο».

Η Μαργαρίτα παραδέχτηκε πως έχει χάσει πολλά χρήματα από την άρνησή της να κάνει διαφημίσεις προϊόντων. «Η αλήθεια είναι ότι για καλλυντικά, ρούχα και μαλλιά θα είχα ανοίξει μαγαζί τώρα. Μαγειρικά η αλήθεια είναι ότι χάθηκαν αρκετά πάνω από 10.000 ευρώ».

Ο γάμος της όπως είπε κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει μέσα στο 2023.
«Έχει γίνει πρόταση γάμου μεταξύ μας. Όλο λέμε θα παντρευτούμε το καλοκαίρι κι έχουν περάσει 2-3 χρόνια από τότε. Το 2023 είναι η χρονιά μας οπότε μπορεί μέσα στο ’23»

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα