Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyle«Ήρθε ο Αλβανός να φάει την περιουσία ενός δύσμοιρου Έλληνα»: Το προσβλητικό...

«Ήρθε ο Αλβανός να φάει την περιουσία ενός δύσμοιρου Έλληνα»: Το προσβλητικό σχόλιο για την καταγωγή του Άρη Τσάπη και το ξέσπασμα της συζύγου του

Ο Άρης Τσάπης, έγινε γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί» και ποτέ δεν έκρυψε πως η καταγωγή του είναι από την Αλβανία.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός παντρεύτηκε το καλοκαίρι και βάπτισε και το γιο του. Τα καλοκαίρια δουλεύουν με τη σύζυγό του, Ειρήνη Ξυπνητού στη Σέριφο στο ξενοδοχείο που διαθέτει ο πατέρας της. Κάποιος διαδικτυακός φίλος της έστειλε ένα προσβλητικό μήνυμα και εκείνη πολύ ευγενικά του απάντησε με ένα βίντεο στο tik tok.

Η απάντηση της συζύγου του

«Το ότι ήρθε ο Αλβανός να φάει την περιουσία ενός δύσμοιρου Έλληνα πατέρα δεν είναι λυπηρό; Πραγματικά κρίμα», έγραψε στο σχόλιό του.

Με την Ειρήνη Ξυπνητού να του εξηγεί πως και ο Άρης έχει περιουσία αλλά αυτό δεν έχει σημασία γιατί είναι δυο νέα παιδιά που αγαπήθηκαν, παντρεύτηκαν και έχουν ένα παιδί και έκλεισε με το εξής:

«Έτσι λοιπόν εύχομαι σε όλους τους γονείς να αποκτήσουν έναν γαμπρό ή μια νύφη με τον χαρακτήρα και το ήθος του δικού μου άντρα, να εκτιμήσουν όσα έχουν. Κι εγώ έτοιμα τα βρήκα, κι εδώ θα μπορούσα να φάω την περιουσία του πατέρα μου. Τα βρήκα έτοιμα, απλά προσπαθώ γι’αυτά και παλεύω. Το ίδιο και ο Άρης θα μπορούσε να είναι στην Αθήνα και να κυνηγάει τα θέατρα και τις τηλεοράσεις αλλά δεν το κάνει γιατί αυτή τη στιγμή αυτό έχουμε ανάγκη να κάνουμε για να βιοποριστούμε και να ζούμε όπως ζούμε, καλά και άνετα. Οπότε με αγάπη και σεβασμό στο πρόσωπό σου σου λέω πως ο πατέρας μου δεν είναι καθόλου δύσμοιρος πάρα μόνο περήφανος για την επιλογή μου».

Δείτε το video

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα