Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΉβη Αδάμου: Δεν φαντάζεσαι μέχρι που φτάνει το άνοιγμα στο φόρεμά της-Πανικός…

Ήβη Αδάμου: Δεν φαντάζεσαι μέχρι που φτάνει το άνοιγμα στο φόρεμά της-Πανικός…

Η Ήβη Αδάμου είναι ένα μοναδικό πλάσμα, με αστείρευτο ταλέντο και μοναδική φωνή. Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show X-Factor 2 του ΑΝΤ1, όπου μπορεί να μην βγήκε νικήτρια του διαγωνισμού, αλλά σίγουρα νίκησε στις καρδιές όλων μας. Η Ήβη είναι εξαιρετικά όμορφη και εντυπωσιακή, κάτι που σίγουρα φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία!

Από τα 16 της που την πρωτοείδαμε στην σκηνή του X-Factor φαινόταν πως θα διαγράψει λαμπρή καριέρα και ότι θα κάνει μεγάλα πράγματα στην σύγχρονη μουσική σκηνή.

Από το 2013, έχει σχέση με τον ράπερ του συγκροτήματος Stavento, Μιχάλη Κουινέλη, με τον οποίο γνωρίστηκαν το 2010, στα γυρίσματα του videoclip για το τραγούδι Σαν Έρθει η Μέρα. Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και η αγάπη τους ολοκληρώθηκε μετά την απόκτηση της κόρης τους, της Ανατολής – Νεφέλης, που γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 2018.

Η Κύπρια τραγουδίστρια έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα μέχρι στιγμής. Το 2012, εκπροσώπησε την Κύπρο στο μουσικό διαγωνισμό Eurovision 2012, με το τραγούδι LaLa Love, όπου κατέκτησε την 16η θέση.

Αυτή τη φορά συγκλόνισε τα social media με το σούπερ αισθησιακό φόρεμα που έβαλε στα Mad Walk. Το ολόμαυρο μαύρο φόρεμα με το ατελείωτο άνοιγμα, αφήνει να φαίνονται τα καλλίγραμμα πόδια της και αφήνει άφωνο το κοινό!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα