Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈχετε αναρωτηθεί πόσο μελωδικός είναι ο οργασμός σας; Έχουμε την… ηχητική απάντηση!

Έχετε αναρωτηθεί πόσο μελωδικός είναι ο οργασμός σας; Έχουμε την… ηχητική απάντηση!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ακουγόταν ο οργασμός σας, αν δεν ήταν απλώς ένα μεγάλο ευχάριστο μουγκρητό; Τώρα μπορείτε να το μάθετε ούτως ή άλλως, χάρη σε ένα νέο άλμπουμ που βασίζεται στα ηχητικά κύματα πραγματικών ανθρώπων που κορυφώνουν.

Το άλμπουμ, με τίτλο Extended Pleasure, δημιουργήθηκε από τη μάρκα σεξουαλικών παιχνιδιών LELO σε συνεργασία με τον συνθέτη και παραγωγό Matt Emery. Το άλμπουμ πέντε κομματιών περιλαμβάνει «δωρεές» οργασμού από άτομα, στρέιτ και LGBTQ+ , ηλικιωμένους και άλλους ακόμα.

Για να φτιάξει το άλμπουμ, ο παραγωγός μετέτρεψε τις ακατέργαστες ηχογραφήσεις του οργασμού σε ηχητικά κύματα, προτού συνθέσει μουσική για να ταιριάζει με την μουσική και την… διάθεση τους. «Όταν άκουσα τους οργασμούς και τους μετέτρεψα σε μουσικά κομμάτια, συνέθεσα τη μουσική γράφοντας στους πραγματικούς ήχους οργασμού για να καταγράψω την ενέργεια, το ρυθμό και την αίσθηση κάθε μεμονωμένης εμπειρίας, κάτι που βοήθησε επίσης να αποφασίσουμε ποιο είδος θα έπρεπε να συνδυαστεί με κάθε οργασμό» εξήγησε.

Κάθε κομμάτι έχει διαφορετικό είδος που βασίζεται στην ατμόσφαιρα του οργασμού του, όπως έλεγε το δελτίο τύπου, «από την κορύφωση της κλασικής μουσικής έως το εκρηκτικό ροκ». Ο Emery συνέχισε: «Τα όργανα έπαιξαν επίσης μεγάλο ρόλο σε αυτό, καθώς επέλεξα όργανα όχι μόνο για τις πτυχές της μελωδίας ή του ρυθμού, αλλά και για να ταιριάζουν με ορισμένα χαρακτηριστικά κάθε οργασμού, όπως οι αναπνοές που συλλαμβάνονται κατά την ηχογράφηση του σαξόφωνου, οι εσωτερικές μελωδίες και νότες του πιάνου ή την εκρηκτικότητα της εναλλαγής μεταξύ καθαρών και επεξεργασμένων ήχων από τις κιθάρες»

Ακριβώς όπως το πόσο μοναδική μπορεί να είναι κάθε σεξουαλική εμπειρία, ο δίσκος φέρνει μια ποικιλία ειδών. Υπάρχει ένα χαρούμενο κομμάτι τζαζ που διοχετεύει «στιγμές χαράς και γέλιου ενός ζευγαριού καθώς κάνουν μια παύση και παίρνουν μια ανάσα» με κορύφωση «twinkly piano» και ακόμη και ένα σουρεαλιστικό synth κομμάτι που οδηγείται από «οικεία βαθιά αναπνοή και πνιχτά μουγκρητά», για παράδειγμα.

«Η μουσική είναι μια τόσο ισχυρή οντότητα που μπορεί να περικλείει τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική κατάσταση και ήταν υπέροχο να αναδημιουργηθεί η ουσία κάθε οργασμού σε μουσική μορφή», λέει ο δημιουργός.

Ακούστε εδώ

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα