Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈχει κάνει γεpό κομπόδεμα: Στο “φως” η περιουσία της Σίας Κοσιώνη- Οι...

Έχει κάνει γεpό κομπόδεμα: Στο “φως” η περιουσία της Σίας Κοσιώνη- Οι καταθέσεις, τα ακίνητα & οι αμοιβές στον ΣΚΑΙ

Όλα όσα δηλώνει η Σία Κοσιώνη στο πόθεν έσχες της – Δείτε αναλυτικά την περιουσία τηςΗ Σία Κοσιώνη είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Έγινε ευρέως γνωστή από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ και αποτελεί μια εκ των κορυφαίων στο είδος της.

H παρουσιάστρια είναι παντρεμένη από το 2017 με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Δήμο.

Το ζευγάρι κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους και σπάνια κάνουν δηλώσεις για την προσωπική τους ζωή.

Το Πόθεν Έσχες της Σίας Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη είναι υπόχρεη σε δήλωση πόθεν έσχες και λόγω επαγγέλματος, αλλά και ως σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη, που ανέλαβε τη δημαρχεία Αθηνών, μετά από την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Όπως προκύπτει από τη δήλωσή της, τα καθαρά εισοδήματα της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα, πρόσθετες αμοιβές ανέρχονται στις 103.884,33 ευρώ.

Ακόμη, δηλώνει εισόδημα 9.712,58 ευρώ από την επιχειρηματική της δραστηριότητα αλλά και έχει στο όνομά της ακίνητα. Να σημειωθεί πως το πόθεν έσχες αφορά το 2020, αλλά είναι χρήσης 2019.

Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης κατατέθηκαν στην Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής και ανέρχονται συνολικά σε 1.114

Οι δηλώσεις που αναρτώνται και στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων είναι ανέλεγκτες, όπως τις κατέθεσαν οι υπόχρεοι.

«Η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα ΜΜΕ επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων» ξεκαθαρίζει η Επιτροπή.

Πηγή: enimerotiko.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα