Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈφυγε από το σπίτι η Ζέτα Μακρυπούλια – Νέο παρασκήνιο για τον...

Έφυγε από το σπίτι η Ζέτα Μακρυπούλια – Νέο παρασκήνιο για τον χωρισμό

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση του χωρισμού της Ζέτας Μακρυπούλιας και του Μιχάλη Χατζηγιάννη λίγες μέρες πριν, και ήδη το παρασκήνιο που έχει κυκλοφορήσει για το πρώην ζευγάρι είναι αρκετά ζουμερό!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην κάνουν τον χωρισμό τους μεγάλο θέμα. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισαν να το επιβεβαιώσουν τόσο γρήγορα.

Άλλωστε, ανάμεσά τους υπάρχει μεγάλη αγάπη, απλά η σχέση τους νικήθηκε από τη ρουτίνα και τον χρόνο. Σύμφωνα πάντα με τη Real, η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν αυτή που πήρε την απόφαση να αφήσει το σπίτι που έμεναν μαζί στη Άνω Γλυφάδα.

Μάλιστα η παρουσιάστρια, πριν φύγει για τις διακοπές της με τον Νίκο Μουτσινά, επισκέφθηκε το σπίτι αρκετές φορές προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά της. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι το ζευγάρι δεν είχε κανένα κοινό περιουσιακό στοιχείο και έτσι, ο χωρισμός τους ήταν πολύ πιο απλός.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης χωρισμός

Η γνωριμία και ο έρωτας του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια γνωρίστηκαν το 2010 στα Mad Awards και αμέσως φάνηκε η συμπάθεια που είχε ο ένας για τον άλλον. Οι δυο τους άρχισαν να κάνουν μαζί διακοπές στην Πάρο (όπου ο τραγουδιστής διαθέτει εξοχική κατοικία) και ο έρωτας τους ξεκίνησε να αναπτύσσεται.

Ο καλλιτέχνης και η ηθοποιός προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μετά από λίγο καιρό ανοίχτηκαν και επιβεβαίωσαν ότι είναι μαζί. “Πήρα την απόφαση γιατί αυτό που ένιωθα ήταν αληθινό. Όταν ένιωσα ότι δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε το είπα ανοιχτά” είχε αποκαλύψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στις αρχές της σχέσης τους.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξομολογήσεις του είχε παραδεχτεί πως “η Ζέτα μου στάθηκε σαν βράχος” στη δύσκολη οικονομικά περίοδο που πέρασε, με εκείνη να συμπληρώνει μιλώντας για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ότι “ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος που δεν ξέρω αν μας δυνάμωσε κι άλλο αλλά σίγουρα μας ένωσε πολύ. Ξέρουμε ότι ο ένας είναι στήριγμα του άλλου”.

Το καλοκαίρι του 2021 όμως έμελλε να το περάσουν χώρια… Οι χωριστές διακοπές της παρουσιάστριας και του δημοφιλή καλλιτέχνη φαίνεται να φούντωσαν τις φήμες για το τέλος της σχέσης τους.

Πηγή: Υouweekly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα