Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyle«Έφυγα στη Γερμανία έναν μήνα»: Συγκλονίζει η Γιάννα Τερζή για το πρόβλημα...

«Έφυγα στη Γερμανία έναν μήνα»: Συγκλονίζει η Γιάννα Τερζή για το πρόβλημα υγείας της και το σοβαρό χειρουργείο

Η Γιάννα Τερζή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας», όπου μίλησε για την δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της.

Συγκεκριμένα η κόρη του Πασχάλη Τερζή και ερμηνεύτρια αναφέρθηκε σε μία περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της και στο σοβαρό χειρουργείο που χρειάστηκε να υποβληθεί στη Γερμανία.

Γιάννα Τερζή: Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για την περιπέτεια με την υγεία της

«Έφυγα στη Γερμανία για έναν μήνα γιατί εκεί ήταν ο γιατρός μου. Έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο και είχε και μεγάλη αποκατάσταση μετά το χειρουργείο. Το χειρουργείο πήγε καλά αλλά μετά η αποκατάσταση ήταν μεγάλη. Το βίωσα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Συνέβη μέσα στην πανδημία… Στη Γερμανία ήμουν μόνο με τον αδελφό μου, γιατί δεν γινόταν να είναι κοντά όλη η οικογένειά μου… Το αφήνουμε στο παρελθόν. Όλα καλά» εξομολογήθηκε η Γιάννα Τερζή.

Με την σειρά της η Φαίη Σκορδά είπε: «Ήξερα κάτι, αλλά δεν ήξερα τη σοβαρότητά του… Όπως και να έχει, ανήκει στο παρελθόν… Από τη στιγμή που κάποια θέματα είναι αντιμετωπίσιμα, μπορείς να τα συζητήσεις. Και το σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε στηρίζουν».

Πηγή: Εnimerotiko.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα