Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈφτασαν στην Ελλάδα οι Scorpions - Εικόνες από την άφιξη τους

Έφτασαν στην Ελλάδα οι Scorpions – Εικόνες από την άφιξη τους

Στην Αθήνα έφτασαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής οι θρυλικο Scorpions. Το θρυλικό συγκρότημα έφτασε στη χώρα μας για εν όψει της μεγάλης συναυλίας της 6ης Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, μαζί με τον Alice Cooper.

Το θρυλικό συγκρότημα έφτασε στη χώρα μας και συγκεκριμένα με το ιδιωτικό του αεροπλάνο, προκειμένου να προετοιμαστεί και να είναι όλα στην εντέλεια τη μεγάλη βραδιά.

 

Οι μουσικόφιλοι ήδη μετρούν αντίστροφα και ανυπομονούν να ροκάρουν.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή τους

       

 

Πενήντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, οι Scorpions παρουσιάζουν το «Rock Believer» σε μια περιοδεία που τους φέρνει και στην Αθήνα και θα είναι η πιο εντυπωσιακή συναυλία που θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το συγκρότημα αποσύρθηκε στο στούντιό του στο Ανόβερο και άρχισε να δουλεύει πάνω σε νέα τραγούδια.

Για πρώτη φορά ο πρώην ντράμερ των Mötorhead, Mikkey Dee, συμμετέχει και προσθέτει την δική του ενέργεια στον θρυλικό hard rock ήχο των Scorpions.

“Το άλμπουμ δημιουργήθηκε και ηχογραφήθηκε με βάση το DNA των Scorpions σε συνθέσεις Schenker/Meine”, λέει ο frontman Klaus Meine και εξηγεί γιατί τα νέα τραγούδια είναι τόσο δυνατά όσο τα άλμπουμ τους της δεκαετίας του ’80:

“Ηχογραφήσαμε το άλμπουμ ως συγκρότημα ζωντανά, σε ένα δωμάτιο, όπως κάναμε τη δεκαετία του ’80. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε και επιτέλους να παίξουμε ξανά για τους θαυμαστές μας”.

Ο ήχος έχει τόση ενέργεια όπως μια έκρηξη αδρεναλίνης και δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το είδος της δύναμης που θα προσφέρουν ζωντανά οι θρύλοι της ροκ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα