Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈτσι είναι το κορμί της Μιχαήλ με μαγιό και χωρίς ρετούς στα...

Έτσι είναι το κορμί της Μιχαήλ με μαγιό και χωρίς ρετούς στα 56 της

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ απολαμβάνει τις βουτιές της και δημοσιεύει αρετουσάριτες φωτογραφίες της με μαγιό και η σιλουέτα της είναι μοναδική.Είναι μία πολύ καλή ηθοποιός αλλά και μία ωραία γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της και όπως έχει αναφέρει σε δηλώσεις της προσέχει τη διατροφή της αλλά και τη σιλουέτα της και δεν αφήνεται στον χρόνο.

Η Κωνσταντίνα μπορεί να είναι 56 ετών όμως έχει κορμί που θα ζήλευαν γυναίκες κατά πολλά χρόνια μικρότερές της!Να σας θυμίσουμε ότι σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Μέσα στην καραντίνα έκανα κάποια γυμναστική, και λίγο πιλάτες. Αλλά “έκατσε” και το μυαλό και το σώμα με την καραντίνα και υπήρξε μια σαπίλα. Είπα δε γίνεται, πρέπει να ενεργοποιηθώ. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα ότι όταν ρουφιέμαι είμαι καλή»!

Και είχε προσθέσει: «Με έκραξαν κάποιοι φίλοι μου που έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα. Τους εξήγησα ότι ο καθένας έχει μέσα του μια εικόνα για τον εαυτό του. Είχα ξεφύγει. Δεν ήταν ο σκοπός να μην τρώω τίποτα. Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένη με το σώμα του. Έχω μια σχέση με το χρόνο αγάπης και μίσους. Σήμερα ανέβηκα στην ταράτσα και ξεκίνησα γιόγκα με τη γειτόνισσα.»!Η ηθοποιός έχει υπέροχο κορμί και συχνά πυκνά δημοσιεύει στο instagram της φωτογραφίες με μπικίνι χωρίς ίχνος ρετούς και επεξεργασίας.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα