Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈτσι είδαμε το σκίσιμο στο φόρεμα της Παπαρίζου και φάνηκαν όλα! (ΦΩΤΟ)

Έτσι είδαμε το σκίσιμο στο φόρεμα της Παπαρίζου και φάνηκαν όλα! (ΦΩΤΟ)

Αυτό που θα δείτε εδώ θεωρείται ότι είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της Έλενας Παπαρίζου που έχουν γίνει ποτέ στην σκηνή με το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό και ταυτόχρονα πολύ δυνατό!

Άλλωστε είναι γνωστό ότι η Έλενα Παπαρίζου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες τραγουδίστριες με ζουμερά χαρακτηριστικά που όμοια της δεν έχει καμία άλλη τραγουδίστρια στην χώρα μας.

Σε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει με μεγάλη ευκολία να συγκλονίζει το κοινό που την παρακολουθεί, αφού διαθέτει όλα εκείνα τα προσόντα και τα χαρακτηριστικά που την έχουν κάνει το απόλυτο είδωλο στον χώρο της μουσικής.

Γεννημένη στις 31 Ιανουαρίου του 1982 στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας από Έλληνες γονείς, κατάφερε από την πρώτη στιγμή που μας συστήθηκε να σαγηνεύσει τα πλήθη και απο τα 16 της χρόνια αποτελεί ίσως την πιο αγαπημένη τραγουδίστρια της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Μπορεί να ερμηνεύσει όλα τα μουσικά είδη της ενώ οι συνεργασίες που έχει κάνει ειδικά στην σκηνή των MAD Music Awards που είναι η απόλυτη βασίλισσα, είναι εκπληκτικές και έχουν γραφτεί στην ιστορία του μουσικού θεσμού.

Μπορεί να έγινε ευρέως διάσημη μέσα από τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision όπου από κατάφερε να γίνει μάλιστα μια από τις κορυφαίες τραγουδίστριες αφού και στην Ευρώπη έμεινε ανεξίτηλη στις καρδιές του κοινού.

Κατά καιρούς προσφέρει μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της πάνω στην σκηνή και εμείς την τσακώσαμε σε μια από αυτές όπου το φόρεμα που φορούσε αποφάσισε να ενεργήσει μόνο του και να δείξει απίστευτα πράγματα!

Δείτε την:

Πηγή: to10.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα