Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyle«Έσπασε» η τριάδα Μπάρτζη – Τζέϊμς – Άμι Γιάμι - Όλο το...

«Έσπασε» η τριάδα Μπάρτζη – Τζέϊμς – Άμι Γιάμι – Όλο το παρασκήνιο.

Δεν είναι ότι δεν μιλάνε ή δεν έχουν επαφές αλλά δεν είναι όπως ήταν κατά τη διάρκεια του «Survivor» και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη λήξη του.

Νίκος Μπάρτζης – Τζέϊμς Καφετζής και Άννα Μαρία Βέλλη τα έχουν «σπάσει» και λίγο πιο κοντά είναι ο Μπάρτζης με την Άμι Γιάμι χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως έχουν καθημερινές επαφές.

Ρόλο ίσως έπαιξε, όπως αναφέρει το nassosblog, πως τελικά δεν προχώρησε και η ταξιδιωτική εκπομπή που σχεδίαζαν αλλά από καμία εταιρία παραγωγής δεν πήρε «πράσινο φως». Όπως και η ιστοσελίδα που πρότειναν ώς plan B.

Ο Μπάρτζης πολύ ειλικρινά είπε πως δεν είναι όνειρό του να κάνει καριέρα στην τηλεόραση ενώ η Βέλλη στις ευκαιρίες που της δόθηκαν στο παρελθόν δεν τα πήγε και τόσο καλά…

 

Φαίνεται πως ο μόνος που μπορεί να προχωρήσει – μέχρι ένα σημείο βέβαια – είναι ο Τζέϊμς Καφετζής που απέδειξε επιπρόσθετα επικοινωνιακά χαρίσματα απ’ το «Survivor» με την παρουσία του στο Just the two of us. Και ίσως τον δούμε και σε κάποιο νέο ρόλο προσεχώς και θα σας έχω νέα σύντομα…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα