Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyle“Έσκασε” πρώτος έρωτας στο Survivor: Με αυτήν την παίκτρια είναι ζευγάρι ο...

“Έσκασε” πρώτος έρωτας στο Survivor: Με αυτήν την παίκτρια είναι ζευγάρι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Ραγδαίες οι εξελίζεις στο Survivor All Star όπου ακόμα δεν ξεκίνησε εκδηλώθηκε απρόσμενο φλερτ με πρωταγωνιστή τον Μάριο Πρίαμο.To Survivor All Star ξεκίνησε και οι πρώτες συμπάθειες, αλλά και κόντρες μεταξύ των παικτών, έχουν ήδη φανεί.

Το πρώτο φλερτ μάλιστα είναι γεγονός και έχει ως πρωταγωνιστή τον Μάριο Πρίαμο. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας», ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει έρθει πολύ κοντά με μία συμπαίκτριά του.

«Είναι δύο άνθρωποι που δεν είχαν κάποια σχέση, δεν συζήτηθηκαν πουθενά ότι μπορεί να έχουν έρθει πιο κοντά και φέτος, συναντιούνται για πρώτη φορά. Αυτό που δεν κατέγραψαν οι κάμερες, αλλά τα μάτια των ανθρώπων που ήταν εκεί, είναι πως ο Πρίαμος είναι το μέλος του ζευγαριού που ήρθε πιο κοντά με μια κοπέλα», αναφέρει το ρεπορτάζ.

«Αυτό που συνέβη είναι μια τρυφερή προσέγγιση προς συμπαίκτριά του στο Survivor All Star, τονίζω, όχι στην ομάδα. Το αφήνω με ένα ερωτηματικό», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η τρυφερή κίνηση από τον Μάριο Πρίαμο, έγινε στο σημείο όπου συναντιούνται όλοι μαζί οι παίκτες των δύο ομάδων, πριν και μετά τους αγώνες.

«Επειδή αν είναι σε διαφορετικές ομάδες δεν θα το δούμε στα πλάνα, αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα αποκαλύψω την κοπέλα. Δεν θα το πούμε μέχρι να το δούμε ή να αποκαλύψει κάποιος συμπαίκτης τους», αναφέρει.

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα