Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈξαλλοι οι παίκτες του «I am a Celebrity get me out of...

Έξαλλοι οι παίκτες του «I am a Celebrity get me out of here» – Δεν γνώριζαν πώς ο Τάσος Ξιαρχό είναι οροθετικός

Απίστευτη ένταση υπάρχει μεταξύ κάποιων παικτών του «I am a Celebrity get me out of here» για τη συμμετοχή του Τάσου Ξιαρχό στο ριάλιτι ενώ προφανώς ο ίδιος ο παίκτης γνώριζε πως είναι οροθετικός όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Στον σύγχρονο κόσμο βέβαια είναι ξεκάθαρο πως o ιός του HIV δεν μεταδίδεται παρά μόνον με τη σεξουαλική επαφή ή με τη μετάγγιση μολυσμένου αίματος.

Ωστόσο υπάρχουν συμπαίκτες του τραγουδιστή στο ριάλιτι που θα ήθελαν να ξέρουν από την αρχή τι συμβαίνει και να έχουν το δικαίωμα της επιλογής άρα και της όποιας επαφής με τον παίκτη εντός του ριάλιτι.

Μάλιστα έντονα ενοχλημένος είναι συγκεκριμένος συμμετέχοντας στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ ο οποίος έχει ήδη επικοινωνήσει με την παραγωγή.

Για το λόγο αυτό μπαίνει στις φόρμες συμπλήρωσης των μελλοντικών ριάλιτι και η πρόβλεψη οι υποψήφιοι συμμετέχοντες να δηλώνουν ξεκάθαρα εάν πάσχουν από κάποια σοβαρή ασθένεια.

Φυσικά και πρόκειται για αυστηρό προσωπικό δεδομένο όταν όμως μετέχεις σε ένα ριάλιτι εγκλεισμού και στενής επαφής με άλλα άτομα σαφώς τότε τα πράγματα είναι πολύ πιο σύνθετα και πολύπλοκα.

Πηγή: nassosblog.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα