Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου – Aπάτη στο διαδίκτυο με το όνομά της

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου – Aπάτη στο διαδίκτυο με το όνομά της

Με μία ανάρτηση της στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της ακόλουθους ότι ουδέποτε παραχώρησε κάποια συνέντευξη για το πως έχασε περιττά κιλά λόγω ενός σοκολατούχου προϊόντος κι ότι θα κινηθεί νομικά για όσα αναφέρονται ψευδώς στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

«Φίλοι μου, σοκαρισμένη διαπίστωσα την Δευτέρα 23.08.2021 και με πλήρη προηγούμενη άγνοιά μου περί αυτού, ότι κυκλοφορεί σε μία σειρά διαδικτυακών ιστότοπων (sites) μία εντελώς ΨΕΥΔΗ και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ δήθεν συνέντευξή μου, στην οποία και όλως ψευδώς αναφέρεται ότι ισχυρίσθηκα πως ένα συγκεκριμένο προϊόν σοκολατούχου γάλακτος με βοήθησε να χάσω κάποια περιττά κιλά, και ότι δήθεν μου έκανε Αγωγή η Εθνική Ένωση Διαιτολόγων λόγω του ότι φέρομαι να ανέφερα ότι είναι, εν ολίγοις, «άσκοπο» το να απευθύνεται κανείς σε επιστήμονες διαιτολόγους μιας και το συγκεκριμένο σοκολατούχο γάλα μπορεί δήθεν να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε άτομα τα οποία και θέλουν να χάσουν βάρος.

Θέλω κατηγορηματικά να καταστήσω σαφές και να διευκρινίσω ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ παραχώρησα τέτοια συνέντευξη, το πλήρες περιεχόμενο της οποίας και είναι καθόλα ΨΕΥΔΕΣ και ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ λέξη προς λέξη και είναι καθαρά προϊόν της φαντασίας κάποιων κακόβουλα ενεργούντων ατόμων, προσβάλλοντας με βάναυσο τρόπο την τιμή, αξιοπρέπεια και εν γένει την προσωπικότητά μου!!
Όσοι με γνωρίζετε από την τηλεοπτική και προσωπική μου πορεία, αντιλαμβάνεστε αμέσως ότι όλα αυτά είναι ΨΕΥΔΗ και ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ τα ανέφερα, και επιβάλλεται αυτή την στιγμή να συστήσω προς όλους να ΜΗΝ ακολουθήσουν ή υιοθετήσουν τα όσα αναφέρονται στο ψευδές αυτό δημοσίευμα που σκοπό έχει να ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ και να ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ τον κόσμο σχετικά με την δήθεν εμπλοκή μου στο όλο θέμα και την διαφήμιση του συγκεκριμένου προϊόντος.

Έχω ήδη δώσει εντολή στον πληρεξούσιο Δικηγόρο μου να κατεθέσει ΜΗΝΥΣΗ !προς κάθε υπεύθυνο ενώπιον της Εισαγγελείας Αθηνών, ζητώντας ταυτόχρονα από την Ελληνική Αστυνομία και την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την αναζήτηση και ταυτοποίηση των δραστών, οι οποίοι και θα κληθούν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης να λογοδοτήσουν! Ευχαριστώ θερμά και να είστε βέβαιοι ότι η δικαίωσή μου θα βοηθήσει και λοιπά δημόσια πρόσωπα να προστατευθούν από τέτοιες παράνομες, ποινικά και αστικά κολάσιμες, κακόβουλες και έκνομες πράξεις από επιτήδειους. Σας ευχαριστώ πολύ ??❤️»

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα