Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈξαλλη η Βανδή με την κίνηση της Βίσση στον Μπισμπίκη: Την ώρα...

Έξαλλη η Βανδή με την κίνηση της Βίσση στον Μπισμπίκη: Την ώρα που εκείνη τραγουδούσε (ΦΩΤΟ)

Τι έγινε στο Έναστρον με την Βίσση και τον Βασίλη Μπισμπίκη; Η Άννα Βίσση, λοιπόν, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο με την κόρη της που όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες ήταν μια κούκλα, και επί αρκετή ώρα συνομιλούσε με τον Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος δεν χάνει νύχτα που να τραγουδάει η αγαπημένη του.

Πάντα είναι εκεί, στα πίσω τραπέζια για να μην κάνει τόσο αισθητή την παρουσία του και πάντα στηρίζει την Δέσποινα. Έτσι κι εκείνο το βράδυ λοιπόν, βρέθηκε εκεί. Μάρτυρες αποκαλύπτουν στο Youweekly πως η Άννα Βίσση τον πλησίασε, τον φίλησε και ήταν και οι δυο με το χαμόγελο στα χείλη.

Έκατσε αρκετή ώρα στο τραπέζι του και τα είπαν και μάλιστα, αυτό που λίγοι παρατήρησαν ήταν πως η Άννα έσφιξε σε κάποια φάση το χέρι του Μπισμπίκη, λίγο πριν τον αποχαιρετήσει για να επιστρέψει στο δικό της τραπέζι, ενώ κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους δεν έλειψαν τα πειράγματα. Μέχρι και την γλώσσα του έβγαλε.

Μια κίνηση που σίγουρα δείχνει οικειότητα και ζεστασιά. Βέβαια λογικό είναι να μην άρεσε και πολύ στην Δέσποινα Βανδή. Λέτε οι τραγουδίστριες να βγαίνουν ζευγάρια και να μην το έχουμε αντιληφθεί; Who knows… Πάντως είναι ωραία η εικόνα που έχουν φτιάξει τα δυο αυτά είδωλα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα