Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈλενα Τσαβαλιά: Η αξέχαστη εμφάνιση στο πάτωμα με καυτά εσώρουχα

Έλενα Τσαβαλιά: Η αξέχαστη εμφάνιση στο πάτωμα με καυτά εσώρουχα

Έλενα Τσαβαλιά, η ηθοποιός είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες με την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής να μετρά πολλά χρόνια με πολλές επιτυχίες!

Η όμορφη ηθοποιός, μαζί με τον σύζυγό της Μάρκο Σεφερλή αποτελούν ζευγάρι παράδειγμα κι ένα από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showbiz.

Ιδιαίτερα απολαυστικές είναι οι στιγμές της συνύπαρξής τους θεατρικά, όπου χαρίζουν στιγμές γέλιου…καθώς το χιούμορ όπως έχουν αποδείξει πολλές φορές είναι από τα συστατικά που χαρακτηρίζουν τη μεταξύ τους σχέση.

Η καλλίγραμμη ηθοποιός κάνει “καυτές” εμφανίσεις επί σκηνής εν γνώσει του Μάρκου, που φαίνεται να απολαμβάνει τις “πιπεράτες” πόζες της Έλενας…που σε ρόλο “ανάλαφρης” ξανθιάς, με αποκαλυπτικά μίνι ή μικροσκοπικά εσώρουχα, ζαλίζει επί σκηνής τον “συμπρωταγωνιστή” της και εκτός αυτής …τους …θεατές…ανεβάζοντας επικίνδυνα τις θερμοκρασίες …

Από τις πλέον απολαυστικές στιγμές, που έμεινε αξέχαστη στη μνήμη όλων όσοι βρέθηκαν και παρακολούθησαν την παράσταση, αλλά και η επανάληψη (που κανέναν δεν χάλασε) μέσα από την τηλεόραση, η σκηνή με την Έλενα να φορά μικροσκοπικά εσώρουχα και πεσμένη στα τέσσερα να προσπαθεί να …ανακαλύψει τον χαμένο φακό της…και κάπου εκεί κάποιοι ίσως έχασαν το δικό τους…

Δείτε την επίμαχη απολαυστική σκηνή σε ένα…κλικ αρχικά

τσαβαλια21

και απολαύστε την σε βίντεο

Πηγή: pagenews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα