Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈλενα Παπαρίζου: Τον πανικό έσπειρε το διχτυωτό της φόρεμα

Έλενα Παπαρίζου: Τον πανικό έσπειρε το διχτυωτό της φόρεμα

Η Έλενα είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στην Eurovision το 2001 κέρδισε τους πάντες με το εκρηκτικό της ταπεραμέντο και την πανέμορφη εικόνα της. Τα τραγούδια της είναι πολύ αγαπητά στο κοινό και έχουν ξεχωρίσει και στο εξωτερικό.

Η θριαμβευτική νίκη στην Eurovision το 2005

Η νικήτρια για το 2005 ήταν η Ελλάδα με το τραγούδι “My Number One” που ερμήνευσε η Έλενα Παπαρίζου και που έγραψαν οι Μάνος Ψαλτάκης, Χρήστος Δάντης και Ναταλία Γερμανού. Σημείωσε 230 πόντους, κερδίζοντας τη Μάλτα στη δεύτερη θέση με ένα περιθώριο 38 βαθμών. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η Ρουμανία, το Ισραήλ και η Λετονία τερμάτισαν στην τρίτη, τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, γεμίζοντας έτσι την πρώτη πεντάδα. Οι “Μεγάλες Τέσσερις” (Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο) κατέληξαν ως οι “Τελευταίες Τέσσερις”, τερματίζοντας όλες στις τελευταίες τέσσερις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στον τελικό, μαζί με την οικοδέσποινα Ουκρανία, που τερμάτισε 20η.

ελενα παπαριζου,έλενα παπαρίζου ύψοσ,ελενα παπαρίζου γαμοσ,έλενα παπαρίζου εγκυοσ,ελενα παπαρίζου παιδια,ελενα παπαρίζου κιλα,ελενα παπαρίζου μικρη

Η πρώτη της φορά σε μουσική σκηνή και οι διακρίσεις που ακολούθησαν

Η πρώτη της εμφάνιση στη μουσική σκηνή ήταν το 1999 ως μέλος του συγκροτήματος Antique μαζί με το Νίκο Παναγιωτίδη, το οποίο έκανε μεγάλη επιτυχία σε μικρό διάστημα. Η επιτυχία αυτή συνεχίστηκε με τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2001 κατακτώντας με το κομμάτι “(I Would) Die For You” την τρίτη θέση, την καλύτερη θέση της χώρας μέχρι τότε.

Το 2005 εκπροσώπησε ξανά την Ελλάδα στη Eurovision και κατάφερε να νικήσει με το τραγούδι “My Number One”, την πρώτη και μοναδική νίκη της χώρας μέχρι σήμερα στο διαγωνισμό.

Η Παπαρίζου έχει κερδίσει τρία Μουσικά Βραβεία Αρίων, ένα European Border Breakers Awards, 29 MAD Video Music Awards – περισσότερα από κάθε άλλο καλλιτέχνη. Στις 14 Μαρτίου 2010, ο Alpha TV ανακήρυξε την Παπαρίζου ως τη 14η πιο πολυβραβευμένη εγχώρια καλλιτέχνη από το 1960 μέχρι σήμερα με συνολικά επτά πλατινένιους και τέσσερις χρυσούς δίσκους. Όσον αφορά το 2010 έχει πουλήσει 167.000 δίσκους στην Ελλάδα, 24.000 δίσκους στην Κύπρο και 20.000 σινγκλς στη Σουηδία κατά τη διάρκεια της σόλο καριέρας της. Επίσης, τα τραγούδια της Παπαρίζου έχουν περισσότερες από 184 εκατομμύρια θεάσεις στο Youtube, περισσότερες από οποιονδήποτε Έλληνα καλλιτέχνη.

Δες πώς γκρέμισε για άλλη μία φορά το Instagram…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα