Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈλενα Κρεμλίδου: Η φωτογραφία φωτιά που ανέβασε στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Έλενα Κρεμλίδου: Η φωτογραφία φωτιά που ανέβασε στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Η Έλενα Κρεμλίδου ή αλλιώς Mariposa συνεχίζει να κάνει ευτυχισμένους τους ακόλουθους της στο Instagram αφού κάθε τόσο ανεβάζει φωτογραφίες που εντυπωσιάζουν.

Πριν από λίγο καιρό, όταν κυκλοφορούσαν πολλά βίντεο ερωτικού περιεχομένου, η ίδια είχε τονίσει πως παρά τις φήμες που υπάρχουν δεν έχει γυρίσει κανένα τέτοιο βίντεο και όσα κυκλοφορούν είναι ψεύτικα.

«Δεν έχω απαγορευμένες φωτογραφίες ή βίντεο μου στο κινητό μου. Και αυτά που βλέπω κατά καιρούς να κυκλοφορούνε στο διαδίκτυο… Σόρρυ παιδάκια, δεν είμαι εγώ, σας το χαλάω. Λυπάμαι», είχε πει χαρακτηριστικά η Έλενα Κρεμλίδου. Αναφερόμενη στην συνεργασία της με τον SNIK τόνισε ότι παρά τα unfollow θα το έκανε ξανά. «Θα ξαναέπαιζα σε βίντεο κλιπ του SNIK, αν με πλήρωνε καλύτερα», ήταν τα λόγια της. svg%3E

Όσο για το αν ισχύουν οι φήμες ότι οι μαύροι άνδρες διαθέτουν πιο πολλά «χαρίσματα» η Έλενα Κρεμλίδου είχε απαντήσει λακωνικά: «Σχεδόν ναι». Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν είχε σχέση με τον μπασκετμπολίστα Όμπι Τρότερ, ο οποίος έχει παίξει σε ελληνικές ομάδες, ενώ στο παρελθόν το όνομα της έχει συνδεθεί και με άλλους αθλητές.

Αναφορικά με την απιστία σε μια σχέση η Έλενα Κρεμλίδου είχε τονίσει ότι γνωρίζει σίγουρα ότι την έχουν απατήσει μια φορά. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει ότι η ίδια το ξεπλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει ότι: «Από όσο ξέρω με έχουν απατήσει μία φορά σίγουρα. Τον πλήρωσα με το ίδιο νόμισμα, τον απάτησα και εγώ»

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα