Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈλενα Κρεμλίδου: Η καυτή φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Έλενα Κρεμλίδου: Η καυτή φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κορίτσια των τελευταίων ετών, η Έλενα Κρεμλίδου, απασχολεί συχνά πυκνά τη showbiz και ανέβασε τις «μετοχές» της μετά από τη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του Survivor. Διαθέτει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram με περισσότερους από 365.000 ακόλουθους.

svg%3E

Ειδικά το ανδρικό κοινό δε χάνει ευκαιρία να την ακολουθεί πιστά και να αντιδρά με καρδούλες σε κάθε φωτογραφία της, αφού συνήθως οι φωτογραφίες από εκείνες που κάνουν το «ισχυρό φύλο» να τα χάνει και να δυσκολεύεται να τα ξαναβρεί μετά.

Η Έλενα Κρεμλίδου ή αλλιώς «Μαριπόζα» διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα σε ολόκληρη τη χώρα, με αναλογίες που είναι ικανές να σε στείλουν αδιάβαστο, ακόμα κι αν λατρεύεις την ανάγνωση πάσης φύσεως.

Εσχάτως η Έλενα ανεβάζει, εν όψει καλοκαιριού, ιδιαίτερες φωτογραφίες της με μαγιό, οι οποίες φυσικά και γίνονται.. ανάρπαστες. Στην τελευταία της λήψη μάλιστα φρόντισε, κατά την προσφιλή της τακτική, να περιπαίξει τον εαυτό της και ένα συγκεκριμένο σημείο επάνω της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν τα… μεγάλωσε, αλλά είναι το μαγιό που κάνει τη διαφορά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα