Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈκλαιγε στο καμαρίνι της μητέρα της - Έντονος καυγάς για την Μελίνα...

Έκλαιγε στο καμαρίνι της μητέρα της – Έντονος καυγάς για την Μελίνα Νικολαΐδη και τον σύντροφό της

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, από τότε που έγινε 18 χρονών απασχολεί συχνά τα μέσα με τις εμφανίσεις που κάνει στο πλευρό της μητέρας και με το πόσο όμορφη και ίδια με την Δέσποινα είναι. Το τελευταίο διάστημα, βέβαια, κάμερες και φωτογράφοι έχουν στραφεί πάνω της λόγω της έντονης σχέσης που διατηρεί.

Η Μελίνα Νικολαΐδη δηλώνει φουλ ερωτευμένη, σαν τη μαμά της, και δε διστάζει, μάλιστα, να το δείξει. Ο σύντροφος αυτής, 34χρονος personal trainer, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης στο όνομα, που τώρα μαθαίνει να χειρίζεται τις κάμερες και την δημοσιότητα, αν κρίνει κανείς από την αντίδρασή του στις κάμερες του «Γεια σου». Όπως κάθε ζευγάρι βέβαια… έτσι κι αυτοί έχουν κάποιες φορές, κάποιες μικρές διαφωνίες.

Τι συνέβη με Μελίνα και Αλέξανδρο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα κοντά στις γιορτές το ζευγάρι είχε προγραμματίσει για ακόμη ένα βράδυ να βρεθεί στο Έναστρον, όπου τραγουδά η μητέρα της Μελίνας και ο Χρήστος Μάστορας, αλλά… δεν έφτασαν μαζί!

Για την ακρίβεια πρώτος βρέθηκε στην παρέα ο Αλέξανδρος κι αυτό γιατί, σύμφωνα θαμώνα του μαγαζιού που παρακολουθούσε το τι συνέβη, λίγη ώρα πριν είχαν μια έντονη διαφωνία με την Μελίνα κι εκείνη κατευθύνθηκε κλαμένη στο καμαρίνι της μαμάς της. Γιατί ως γνωστόν αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα!

Βέβαια, ο διαφωνία αυτή ξεχάστηκε πολύ γρήγορα και το η Μελίνα πέρασε το υπόλοιπο της βραδιάς στην αγκαλιά του Αλέξανδρου και… πολύ καλά έκανε γιατί ταιριάζουν τόσο πολύ!

Πηγή: Υouweekly.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα