Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους Αποστολάκης και Βιλέγκας

Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους Αποστολάκης και Βιλέγκας

Όπως είναι γνωστό, ο Γιάννης Αποστολάκης, τον οποίο φήμες ήθελαν ζευγάρι με την Κάτια Ταραμπάνκο, βρίσκεται σε σχέση τον τελευταίο καιρό και ζει τον απόλυτο έρωτα. Ο δημοφιλής σεφ είναι ζευγάρι με τη Βάσω Βιλέγκας, οι οποίοι εδώ και μερικούς μήνες μένουν μαζί.

Το επόμενο βήμα κάνει ο Γιάννης Αποστολάκης με τη σύντροφό του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο «Secret» πριν από λίγο καιρό η μελαχρινή καλλονή γνώρισε τον πατέρα του αγαπημένου της, Ευάγγελο Αποστολάκη, και τη μητέρα του, Δέσποινα. Οι γονείς του συμπαθούν πολύ τη Βάσω, καθώς βλέπουν τον γιο τους ευτυχισμένο στο πλευρό της.

Τόσο το μοντέλο όσο και ο σεφ δε συνηθίζουν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με τη σχέση τους αλλά έχουν επιλέξει μέχρι σήμερα να την κρατούν σε χαμηλούς τόνους. Προτιμούν να ζουν τον έρωτά τους και να επιλέγουν μέρη για τις εξόδους τους μακριά από τους παπαράτσι.

Όσοι τους γνωρίζουν καλά μιλούν για το τέλειο ζευγάρι, αφού η Βάσω είναι ενθουσιασμένη με την προσωπικότητά του και εκείνος, εκτός από την ομορφιά της, με τον χαρακτήρα της.

Ο Γιάννης Αποστολάκης και η Βάσω Βιλέγκας πήραν την μεγάλη απόφαση να συγκατοικήσουν πριν μερικούς μήνες

Λίγοι μόνο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που αποκαλύφθηκε ότι ο Γιάννης Αποστολάκης βρίσκεται σε σχέση με την πρώην παίκτρια του GNTM, Βάσω Βιλέγκας. Οι δυο τους αν και είναι τρελά ερωτευμένοι επιθυμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με μοναδικές κοινές εμφανίσεις κάποιες αναρτήσεις στο Instagram, στις οποίες μπορούμε να καταλάβουμε ότι βρίσκονται μαζί.

Το ζευγάρι, μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret και το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη φαίνεται να έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, αυτό της συγκατοίκησης.

Η νέα κοινή στέγη του Γιάννη Αποστολάκη κα της Βάσως Βιλέγκας, η οποία στεγάζει τον έρωτά τους, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες είναι στον Άλιμο, ενώ οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Δείτε τις αναρτήσεις τους από τις κοινές του διακοπές, με ιστιοπλοϊκό.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα