Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈγκυος η σύζυγος πασίγνωστου ηθοποιού

Έγκυος η σύζυγος πασίγνωστου ηθοποιού

Ο Νίκος Ορφανός παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως με την σύζυγό του, Αντιγόνη Παφίλη, περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.

«Περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας τον Μάιο και είναι κορίτσι. Είμαστε στις ετοιμασίες με τη γυναίκα μου για το ροζ παιδικό δωμάτιο της κόρης μας» ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτοντας και το φύλο του παιδιού.

Στην συνέχεια ο Νίκος Ορφανός αναφέρθηκε στην σύζυγό του, Αντιγόνη Παφίλη: «Συμβουλεύομαι τη γυναίκα μου και την ακούω σε όλα. Εκτιμώ πολύ το κριτήριο και την κρίση της, για αυτό και είμαστε μαζί.

Δεν κάνω πάντα αυτό που θέλει η Αντιγόνη, έχω και εγώ την δική μου κρίση. Είμαι πολύ αυθόρμητος και η γυναίκα μου, μου κάνει κριτική για αυτή την άνεσή μου».

«Ο γιος μου είναι 8,5 ετών, μέσα από εκείνον προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος με όλες μου τις δυνάμεις. Είμαι εδώ για τις ανάγκες του παιδιού μου και της γυναίκας μου, ο εαυτός μου έρχεται τελευταίος πλέον. Η γυναίκα μου με έκανε ευτυχισμένο οπότε αυτόματα είμαι και καλύτερος άνθρωπος» ανέφερε στο τέλος για τον γιο του ο γνωστός ηθοποιός.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα