Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈγκυος η Έλενα Τσαγκρινού - Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Dj Stephan

Έγκυος η Έλενα Τσαγκρινού – Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Dj Stephan

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες τραγουδίστριες και σίγουρα σε κάθε της εμφάνιση όλοι έχουν κάτι να πουν για τα εκκεντρικά, αλλά ταυτόχρονα φαντασμαγορικά της look. Σημειώνει, λοιπόν, μεγάλη επιτυχία όσον αφορά στην καριέρα της, μιας που τα κομμάτια της παίζουν παντού, όμως έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία όσον αφορά και στην προσωπική της ζωή.

Μετά τον χωρισμό της με τον ράπερ Mike, βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Dj Stephan, με τις κοινές τους αναρτήσεις να συγκεντρώνουν κάθε φορά χιλιάδες like στα προφίλ τους στα social media. Οι δυο τους είναι πλέον αχώριστοι και, μάλιστα, είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

«Φυσικά και σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα. Είμαστε ευτυχισμένοι και γιατί όχι; Δεν βιάζομαι τόσο για την πρόταση γάμου αλλά αν προκύψει και είναι όλα έτσι όπως τα θέλουμε και όμορφα… Γιατί όχι;», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ίδια σε προηγούμενη συνέντευξή της.

Έγκυος η Έλενα Τσαγκρινού;

Και ίσως αυτό να συμβεί νωρίτερα απ’ ότι μπορεί να φαντάζονταν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο η Έλενα Τσαγκρινού είναι έγκυος και περιμένει να κρατήσει σε λίγους μήνες το πρώτο της παιδί στην αγκαλιά της.

Το YOUWEEKLY δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει το παραπάνω γεγονός, ωστόσο εάν αυτό ισχύει ευχόμαστε να έρθει με το καλό!

Τι δήλωνε ένα χρόνο πριν για την απόκτηση παιδιών

Η ίδια προσπαθεί να διατηρεί μία ουσιώδη επαφή με το κοινό της μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι την Πέμπτη 25/8/22 πραγματοποίησε ένα Q & A στο προφίλ της στο Instagram και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις των θαυμαστών της.

Μία από αυτές αφορούσε και τη δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιών στο μέλλον, με την ίδια να απαντά πως θα το ήθελε πολύ, ενώ δεν σχολίασε πολλά παραπάνω και δεν έδωσε λεπτομέρειες για το φύλο των παιδιών που ονειρεύεται να κρατήσει στην αγκαλιά της κάποια στιγμή ούτε και για το αν θα ήθελε σύντομα.

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα