Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΆφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια – Μίλησε δημόσια για τη νέα γυναίκα της...

Άφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια – Μίλησε δημόσια για τη νέα γυναίκα της ζωής του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε από καρδιάς και αναφέρθηκε στα επόμενα «βήματα» της επαγγελματικής του ζωής, με τις στιγμές που «σημάδεψαν» την καριέρα του.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που πρόσφατα χώρισε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία χαμογελά ξανά στην αγκαλιά άλλου άνδρα, μίλησε στο «Mega Star» και, μάλιστα, αναφέρθηκε σε ένα νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει.

Τι ακολουθεί για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Νέο τραγούδι ‘Κομμένα τα Πρέπει’ κυκλοφορεί τη Δευτέρα 15 Νοέμβριου. Είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε μέσα στις συνθήκες που περνούμε. Είναι δυναμικό και συμπαθές».

Σχετικά με τη σύμπραξή του με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη σημειώνει: «Το να μπουν οι εγωπάθειες στην άκρη σε μια συνεργασία είναι πολύ δύσκολο. Με την Άλκηστις το έχουμε καταφέρει. Είναι από τις πιο όμορφες συνεργασίες που έχω κάνει».

Για την στιγμή που σημάδεψε την καριέρα του λέει: «Βλέπω τον εαυτό μου στα live του Λυκαβηττού και δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι εγώ. Εγώ είχα αυτόν τον κόσμο από κατω; Τώρα που τα βλέπω τα βλέπω με άλλο μάτι, σαν να μην ήμουν εγώ».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα κυκλοφορήσει νέο ψηφιακό άλμπουμ μέσα στο 2022. «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω μπορεί να τα άλλαζα όλα στην καριέρα μου, όμως μέσα από τα λάθη και τις υπερβολές μας μαθαίνουμε».

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα