Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΆσχημες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά - Η ανησυχία της...

Άσχημες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά – Η ανησυχία της Ελένης Μενεγάκη

Δύσκολες ώρες περνά η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έμαθε τα δυσάρεστα για έναν αγαπημένο της άνθρωπο ένα μήνα μετά την πρεμιέρα της στο Mega και «βυθίστηκε» στη θλίψη.

Δεν είναι κρυφό, ότι από όπου κι αν πέρασε, η πανέμορφη παρουσιάστρια δημιούργησε δεσμούς ζωής. Στον ΑΝΤ1 και τον Alpha, άλλωστε, δεν έμεινε λίγα χρόνια, έχοντας εγκαθιδρυθεί ως η «βασίλισσα» της τηλεόρασης. Στο κανάλι του Πικερμίου, δε, είχε εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Η υγεία του Κοντομηνά και η αγωνία της Μενεγάκη

Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Alpha μοιάζει να μην είναι στα καλύτερά του. Δεν είναι μόνο η μεγάλη απώλεια που είχε πριν από λίγο καιρό στις πυρκαγιές, αλλά και η κατάσταση της υγείας του, που σύμφωνα με το «Yes Magazine» είναι σε δύσκολο σημείο.

Το θρίλερ καλά κρατεί για τον Κοντομηνά, κάτι που δεν έχει αφήσει ασυγκίνητη τη Μενεγάκη. Η Ελένη, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, «ξέσπασε» σε δάκρυα για τον πρώην καναλάρχη, όντας στο πλευρό του σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές και ευελπιστώντας πως η κατάστασή του θα βελτιωθεί.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα