Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΆννα Πρέλεβιτς: Διακοπές στο Μαυροβούνιο

Άννα Πρέλεβιτς: Διακοπές στο Μαυροβούνιο

Η Άννα Πρέλεβιτς μαζί με την αδερφή της ταξίδεψαν μέχρι το Μαυροβούνιο για να δουν την αγαπημένη τους μητέρα, Νεβένα. Η ίδια και η Τέα Πρέλεβιτς πόζαραν και χόρεψαν για ένα τρυφερό οικογενειακό βίντεο.

Ξεχωριστές διακοπές αποφάσισαν να κάνουν φέτος το καλοκαίρι η Άννα και η Τέα Πρέλεβιτς, αφού μετά από 16 ολόκληρες μέρες η μία μακριά από την άλλη, ξανασυναντήθηκαν, για να επισκεφτούν τη μητέρα τους στο Μαυροβούνιο.

«Επιτέλους ξανά μαζί! Reunited μετά από 2 εβδομάδες που κάναμε χωριστές διακοπές… Μπορεί να φαίνεται αστείο ή παράξενο σε κάποιους, αλλά 16 μέρες μακριά η μία από την άλλη ήταν πάρα πολλές για εμάς και δυσκολευτήκαμε.

Τελευταία στάση: Στη μανούλα! Ήρθαμε Μαυροβούνιο να δούμε τη μαμά και ετοιμαζόμαστε δυναμικά για τη νέα σεζόν – back to school girls & πολλά καινούργια πράγματα έρχονται!», έγραψαν οι αδελφές, ποστάροντας μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

Οι αδελφές Πρέλεβιτς κατάγονται από τη Σερβία, όμως μεγάλωσαν στη Θεσσαλονίκη. Η Άννα στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 2010, ενώ το 2023 παντρεύτηκε τον αδελφό της Δούκισσας Νομικού, Νικήτα.

Newsit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα