Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΆννα Μαρία Λογοθέτη: Η τσαχπίνα του «3,2,1», η προσωπική ζωή, το διαζύγιο,...

Άννα Μαρία Λογοθέτη: Η τσαχπίνα του «3,2,1», η προσωπική ζωή, το διαζύγιο, οι κατηγορίες και η νέα της εμφάνιση

Μέσα από το επιτυχημένο σόου του ΑΝΤ1 «3,2,1», γνωρίσαμε την Άννα – Μαρία Λογοθέτη, την οποία αγαπήσαμε ως τσαχπίνα με μπρίο και θάρρος, έτσι είχε κλέψει την παράσταση και όλα τα φώτα έπεσαν πάνω της.

Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό η Άννα Μαρία Λογοθέτη εξαφανίστηκε. Μετά τον γάμο της επανήλθε στο φως της δημοσιότητας όταν κινδύνεψε να έρθει αντιμέτωπη με τις κατηγορίες για υποθέσεις “ξεπλύματος βρώμικου χρήματος” λόγω του πρώην συζύγου της, Ιωάννη Μούστου με τον οποίο χώρισε το 2015 αφού είχε αποκτήσει το γιο της Άγγελο.

Η ίδια έχει πει σχετικά με τα χρόνια της τηλεόρασης: «Εγώ ήθελα να πάω για παρουσίαση δελτίου. Παράλληλα με το σχολείο έκανα δημοσιογραφία και όταν τελείωσα από τη σχολή έστειλα το βιογραφικό μου τότε στον ΑΝΤ1 για να κάνω δελτίο ειδήσεων στα αγγλικά γιατί έχω τελειώσει ξένο σχολείο. Και από εκεί βρέθηκα στο casting για το «3-2-1″.

Μη με ρωτήσεις πώς έγινε. Δεν έχω ιδέα. Μετά όταν άρχισα να μεγαλώνω και να ωριμάζω μέσα στο τηλεοπτικό σκηνικό, κατάλαβα ότι τελικά δεν μου ταιριάζει και αποχώρησα. Δεν μου άρεσε γενικά το παρασκήνιο», ανέφερε η Άννα Μαρία σε σύνεντευξή της στον Ant1, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους έφυγε από την τηλεόραση.

Αποκάλυψε δε ότι έγινε ξανθιά έπειτα από παρότρυνση του σκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι. «Έχω εξελιχθεί, έχω αλλάξει και αυτό είναι το υγιές. Μπήκα στην τηλεόραση με ανταύγειες. Ο Στέφανο Σαρτίνι μου είπε πει να γίνω ξανθιά γιατί είναι πιο φωτεινό για τον φακό. Ακολούθησα τις οδηγίες του σκηνοθέτη μας» είπε η Άννα Μαρία Λογοθέτη, που παρουσίαζε το μαγκαζίνο του ΑΝΤ1, «3,2,1».

Τη στιγμή που η πορεία της βρισκόταν σε άνοδο αποφάσισε να αποσυρθεί από την τηλεόραση. «Στα 10 χρόνια που ήμουν σε αυτή τη δουλειά έκανα πράγματα διαφορετικά. Ήμουν μαμούνι. Έβγαλα δίσκους έπαιξα σε σίριαλ συνεργάστηκα με Δαλιανίδη, Ελένη Μαβίλη, έκανα πράγματα διαφορετικά μέχρι που ένα βραδύ είπα τέρμα και έφυγα» είπε η Λογοθέτη.

Σε ερώτηση αν μετανιώνει και θα ήθελε να αλλάξει κάτι από το παρελθόν της, απάντησε ότι έπρεπε να είχε φύγει στο εξωτερικό.

Η προσωπική ζωή της Άννας – Μαρίας Λογοθέτη

Στις 29 Σεπτεμβρίου του 2003, η Άννα Μαρία Λογοθέτη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και επιχειρηματία Γιάννη Μούστο, στην Αγία Μαρίνα.

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό και άκρως αποκαλυπτικό νυφικό της που είχε σχεδιάσει ο Μάκης Τσέλιος, ενώ εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το μακιγιάζ της, το οποίο επιμελήθηκε ο make up artist, Γιάννης Μιχαηλίδης.

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη μετά από 11 χρόνια γάμου χώρισε, ενώ έγινε και μανούλα. Σήμερα, δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό.

Άννα – Μαρία Λογοθέτη: Η εμπλοκή της με την πολιτική

Η Άννα- Μαρία Λογοθέτη έθεσε υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Παρασκευής με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη «Αγία Παρασκευή- Μια γενιά μπροστά».

 

Πηγή: i-diakopes.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα