Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΆλλη καμιά σαν την Ιωάννα Μαλέσκου! Το μίvι της γλεντάει το διαδίκτυο!

Άλλη καμιά σαν την Ιωάννα Μαλέσκου! Το μίvι της γλεντάει το διαδίκτυο!

Την Ιωάννα Μαλέσκου την πρωτοείδαμε στο τοπικό κανάλι της Κρήτης, ενώ πλέον ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Η ξανθιά παρουσιάστρια από την Πρέβεζα, έχει καταφέρει να κάνει τους πάντες να μιλούν για αυτήν.

Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ ……ξεκίνησε να εργάζεται ως δασκάλα σε δημοτικό σχολείο της Κρήτης το 2012. Το καλοκαίρι του 2016 δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από τον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη TV και την καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή Καλό Μεσημέρι και παραιτήθηκε από δασκάλα.

Το Δεκέμβριο του 2019 δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει τον τρίτο κύκλο της εκπομπής μόδας My Style Rocks αλλά αρνήθηκε όπως επίσης αρνήθηκε και τη νέα πρόταση του ίδιου σταθμού στις αρχές του 2020 για την παρουσίαση του ριάλιτι Big Brother και συνέχισε να παρουσιάζει το Καλό Μεσημέρι.

Τελικά φέτος αποφάσισε να αφήσει το αγαπημένο της νησί και να έρθει στην Αθήνα παρουσιάζοντας την εκπομπή “Love It” στο ΣΚΑΪ.

Και πολύ καλά έκανε κατά τη γνώμη μας!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα