Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΆκης Πετρετζίκης: Φωτογραφίζει για πρώτη φορά την έγκυο σύντροφό του

Άκης Πετρετζίκης: Φωτογραφίζει για πρώτη φορά την έγκυο σύντροφό του

Από μέρα σε μέρα περιμένει να γίνει πατέρας για πρώτη φορά, ο Άκης Πετρετζίκης. Ο γνωστός chef δεν κρύβει την ανυπομονησία του για αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής του. Μάλιστα, είναι τόση που τον έκανε να μοιραστεί για πρώτη φορά μια φωτογραφία της εγκύου συντρόφου του στο Instagram.

Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, γίνονται προσεχώς γονείς κι οι στιγμές της αναμονής μοιάζουν να μην τελειώνουν. Σε μια τέτοια στιγμή του ένατου μήνα της εγκυμοσύνης της Κωνσταντίνας, ο Άκης Πετρετζίκης αποφάσισε να μας τη συστήσει.

Το πρωί της Τρίτης 29 Ιουνίου, ο Άκης Πετρετζίκης, ξάφνιασε τους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύοντας σε Instagram Story του μια φωτογραφία της συντρόφου του η οποία κοιτούσε έξω από το παράθυρο, ενώ η φουσκωμένη της κοιλιά συναγωνιζόταν το πρόσωπό της για το ποιoς θα είναι ο πρωταγωνιστής της φωτογραφίας. Βλέπεις, το γεγονός ότι ο chef δεν είχε ποτέ ως τώρα μοιραστεί ένα στιγμιότυπο της Κωνσταντίνας Μιχαήλ και το έκανε στην 40στη εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, έκανε τα πράγματα περίπλοκα για το πού να στρέψουμε την προσοχή μας.

Άκης Πετρετζίκης

«40 εβδομάδες κι ακόμα περιμένουμε», σημείωσε στο Instagram Story του ο Άκης Πετρετζίκης. Όπως καταλαβαίνεις ανυπομονεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω πατέρας. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο. Επιτέλους ήρθε η ώρα. Υπάρχει άνθρωπος που να μην το θέλει;» είχε αναφέρει ο πρώτος Έλληνας MasterChef στην εκπομπή «Πρωινό» πριν λίγο καιρό. «Το ήθελα από 2 ετών να γίνω πατέρας. Από τότε που με θυμάμαι. Είναι καταπληκτικό», συμπλήρωνε.

O ίδιος μιλώντας για το τηλεοπτικό του μέλλο,ν είχε επιπλέον μιλήσει για το φύλο του μωρού του. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει του χρόνου, οπότε δεν θα ήθελα να κλείσω ένα συμβόλαιο για κάτι που δεν μπορώ να παραδώσω. Το Kitchen Lab δεν το σταματάω. Είναι μία εκπομπή που θα βλέπει ο γιος μου. Είναι αγόρι», είχε πει.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα