Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΆγριος καβγάς για τον Παύλο Χαϊκάλη στο θέατρο – Άκουσαν τα ουρλιαχτά...

Άγριος καβγάς για τον Παύλο Χαϊκάλη στο θέατρο – Άκουσαν τα ουρλιαχτά του μέχρι το πάρκινγκ

Μια απίστευτη αποκάλυψη έγινε στον αέρα της εκπομπής Πρωινό, όταν ο Κωστάκης Κωνσταντίνου παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Λίγο μετά την αναβολή της παράστασης “Νικοτιτανικός”, βγήκε στη φόρα ο άγριος καβγάς του Παύλου Χαϊκάλη στην πρεμιέρα τους.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν ο συνάδελφος του στην παράσταση “Νικοτιτανικός”, ο Παύλος Χαϊκάλης εκνευρίστηκε γιατί του πήρε το καμαρίνι το μπαλέτο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να φωνάζει και να τσακώνεται.

Ο καβγάς του Παύλου Χαϊκάλη
«Την ημέρα της πρεμιέρας περιμέναμε το λεωφορείο που θα έφερνε τους Έλληνες ηθοποιούς. Mε το που φτάνει, δεν περνάει ένα λεπτό και ακούω κάτι φωνές. Ακούω φωνές από έναν καβγά και ένας συνάδερφός μου υπέθεσε ότι βάλανε τους Έλληνες ηθοποιούς να κάνουν μια μικρή πρόβα. Δεν είχαμε όμως τέτοιο κομμάτι στην παράσταση. Φεύγω από το αυτοκίνητο που ήμουν και πάω να δω.

Εκεί ήταν ο κύριος Χαϊκάλης ο οποίος δεν φώναζε, ούρλιαζε. Είναι διαφορετικό να υψώσω τον τόνο της φωνής μου, δεν φώναζε… Δεν ξέρω με ποιον τα έβαλε, δεν γνωρίζω γιατί δεν ήμουν από την αρχή εκεί, φώναζε τέλος πάντων γιατί δεν είχε καμαρίνι» είπε και στο ΣΙΓΜΑ της Κύπρου.

«Πώς πας, ρε παιδί μου, την ημέρα της πρεμιέρας να κάνει ράκος ψυχολογικά όλους τους συναδέρφους σου και να φωνάζεις! Ποιος είσαι; Με την ίδια λογική θα μπορούσα να φωνάζω κι εγώ, αλλά δεν το κάνω αυτό το πράγμα» αναρωτήθηκε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου.

Πηγή: Youweekly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα