Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΆγριες Μέλισσες: Περιμένατε να δείτε τη Στανίση στο Διαφάνι; Και όμως, πήγε!...

Άγριες Μέλισσες: Περιμένατε να δείτε τη Στανίση στο Διαφάνι; Και όμως, πήγε! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί οι σεναριογράφοι της σειράς “Άγριες Μέλισσες” να μας επιφυλάσσουν σχεδόν σε κάθε επεισόδιο και κάποια έκπληξη σε ό,τι αφορά την πλοκή, όμως μάλλον ήρθε η ώρα και για τους συντελεστές να εκπλαγούν και μάλιστα πολύ ευχάριστα.

Και αυτό γιατί εν ώρα γυρισμάτων είδαν μπροστά τους στο Διαφάνι την… Κατερίνα Στανίση!

Ναι, καλά διαβάσατε! Η λαϊκή τραγουδίστρια βρέθηκε εκεί και περιηγήθηκε στους χώρους των γυρισμάτων δείχνοντας εντυπωσιασμένη από τα σκηνικά.

Μάλιστα, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κάποιους από τους ηθοποιούς αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί τους και εννοείται ότι ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από αυτή τη μεγάλη συνάντηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Όπως μάλιστα είπε στους ηθοποιούς η Κατερίνα Στανίση, είναι φαν της σειράς, την παρακολουθεί ανελλιπώς και έδωσε συγχαρητήρια στους ηθοποιούς που ήταν παρόντες εκείνη την ώρα στο σετ.

Θα αναρωτηθεί όμως κανείς τι δουλειά είχε στο Διαφάνι η τραγουδίστρια. Όπως μάθαμε, η Κατερίνα Στανίση βρέθηκε στα στούντιο Κάπα για να πάρει μέρος σε ένα από τα εορταστικά χριστουγεννιάτικα γυρίσματα για το «Πρωινό» που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά. Τα στούντιο βρίσκονται… μεσοτοιχία με το Διαφάνι και έτσι η Στανίση, ως φαν της σειράς αποφάσισε να πάει και από εκεί μία βόλτα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα