Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΆγριες Μέλισσες: Θα πάθετε ΣΟΚ με τους κοιλιακούς του Κωνσταντή (ΦΩΤΟ)

Άγριες Μέλισσες: Θα πάθετε ΣΟΚ με τους κοιλιακούς του Κωνσταντή (ΦΩΤΟ)

Λίγο πριν από την επιστροφή του με τις Άγριες Μέλισσες στις τηλεοπτικές οθόνες, ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς απόλαυσε τη θάλασσα και τον ήλιο.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κουκουράκη, ο οποίος πόζαρε με μαγιό και τα likes έπεσαν… βροχή.

Το καλογυμνασμένο κορμί του ηθοποιού, ο οποίος υποδύεται τον Κωνσταντή, έκλεψε τις εντυπώσεις στο Instagram και οι θαυμάστριές του έσπευσαν να το σχολιάσουν.

Ανάμεσα στα σχόλια ξεχωρίζει και αυτό της Μαρίας Μπεκατώρου η οποία “πείραξε” τον ηθοποιό γράφοντας: “Γιάννη άσε μας, ε;”

Η ανάρτηση του Γιάννη Κουκουράκη από τις Άγριες Μέλισσες

 

 

Δείτε περισσότερες αναρτήσεις του Γιάννη Κουκουράκη με μαγιό

 

 

 

 

 

Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Νικηφόρος δεν συγχωρούν τους γονείς τους

Με μεγάλες ανατροπές θα ξεκινήσει η τρίτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες.

Σύμφωνα με το Tv O’ Clock, Κωνσταντής και Νικηφόρος είναι αποφασισμένοι να αποποιηθούν κάθε περιουσιακό στοιχείο των γονιών τους και να προσπαθήσουν να σταθούν στα πόδια τους με τις δικές τους δυνάμεις. Έτσι, θα τους δούμε να μετακομίζουν μόνιμα στη Λάρισα όπου και θα προσπαθήσουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση.

Πρόκειται για ένα νυχτερινό μαγαζί, μια μπουάτ, στην οποία εναποθέτουν τις ελπίδες τους για ένα όμορφο μέλλον. Στη Λάρισα, βέβαια, θα δούμε να μένουν και ο Δούκας με την Μυρσίνη.

Όσες προσπάθειες, όμως, και να κάνουν προκειμένου να ανακτήσουν τις σχέσεις με τα παιδιά τους δεν θα τα καταφέρουν. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής δεν μπορούν να συγχωρέσουν τις εγκληματικές τους πράξεις.

Ωστόσο, το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες στις Άγριες Μέλισσες ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί ακόμη μια φορά. Κωνσταντής και Νικηφόρος είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που κινδυνεύουν από τη χούντα αλλά παράλληλα να κρατήσουν υγιή και δυνατή την επιχείρηση τους.

πηγή enikos.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα