Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΧώρισαν Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Xρυσή Βαρδινογιάννη μετά από 5 χρόνια σχέσης

Χώρισαν Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Xρυσή Βαρδινογιάννη μετά από 5 χρόνια σχέσης

- Advertisement -

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη έδωσαν τέλος στη σχέση τους, ύστερα από 5 χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time» και το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, αλλά διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Παρά τον χωρισμό τους, η Χρυσή Βαρδινιογιάννη ήταν από τους πρώτους που πήγαν να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «The Humans», την οποία σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και χώρισαν το ίδιο αθόρυβα και όπως όλα δείχνουν το κλίμα ανάμεσά τους παραμένει θετικό.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2018 και η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έγινε κάποιο βράδυ στον «Σταυρό του Νότου», στο πρόγραμμα της Μαρίνας Ρίζου.

Ο φακός τους συναντούσε σπάνια σε δημόσιους χώρους, κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη ήρθαν πιο κοντά στην καραντίνα. Ο ηθοποιός έχει ένα γιο από το γάμο του με την Έρση Ξενάκη και η Χρυσή Βαρδινογιάννη δύο παιδιά από το γάμο της με τον Νίνο.

Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο και στη συναυλία Μίνου Μάτσα.

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη είναι κόρη του εφοπλιστή Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη. Σπούδασε Καλές Τέχνες και Γραφιστική στο Λονδίνο. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως επιτελικό στέλεχος της διαφημιστικής εταιρείας Karamella την οποία είχε ιδρύσει η μητέρα της. Η καλλιτεχνική της φύση, ωστόσο, γρήγορα την έκανε να αναζητήσει νέους δρόμους. Παρόλο που οι γονείς της προσδοκούσαν για τη μοναχοκόρη τους μια καριέρα στον χώρο της διαφήμισης, εκείνη επέλεξε να συνδυάσει τη δουλειά με την αγάπη της για τη μουσική.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα