Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΧαμός με τη «Γη της Ελιάς» στο MEGA: Οι αυστηρώς ακατάλληλες σκηνές...

Χαμός με τη «Γη της Ελιάς» στο MEGA: Οι αυστηρώς ακατάλληλες σκηνές με γυμνό σε απαγορευμένη ώρα, που προκάλεσαν ‘θύελλα’! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέφυγε η κατάσταση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και σίγουρα ειπώθηκαν πράγματα που δεν ήταν για τη συγκεκριμένη ώρα…
Η Γη της Ελιάς είναι το καθημερινό σήριαλ του MEGA, που κάνει εξαιρετικά νούμερα στη φετινή σεζόν, παρότι έχει πέσει πάνω στον ΣΑΣΜΟ.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου η υπόθεση έχει ως εξής: Ένα ερωτικό δράμα που εκτυλίσσεται στην καρδιά της Μάνης, την Αρεόπολη. Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς, μια δραστηριότητα που κανείς και τίποτα δε μπορεί να σταματήσει. Η ιστορία µας ξεκινάει ένα συνηθισμένο απόγευμα, όταν η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να πάει να συναντήσει τον 27χρονο αγαπημένο της, Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα όμως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευμένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, είναι βαριά άρρωστος. Με το θάνατό του, οι ισορροπίες εντός της οικογένειας ανατρέπονται, τα προσωπεία πέφτουν και σκοτεινά μυστικά αναδύονται. Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς, ο γδικιωµός (εκδίκηση) στήνει καρτέρι στον έρωτα.

Βέβαια, αυτό που ξεχωρίζει στο σενάριο του Ανδρέα Γεωργίου, είναι οι ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ κατάρες δύο συγκεκριμένων χαρακτήρων. Κάποιες φορές βέβαια ξεπερνάνε τα όρια και όσα ακούγονται είναι άκρως ακατάλληλα, ειδικά για την ώρα που προβλάλλεται η σειρά.

Δείτε για παράδειγμα τι συνέβη σε ένα από τα τελευταία επεισόδια. Κλικ στο βίντεο και πηγαίντε στο 4.00

Η ακατάλληλη σκηνή στο MEGA στη “Γη της Ελιάς” – Γυμνή σε ερωτική σκηνή κουκλάρα ηθοποιός

Η «Γη της Ελιάς» είναι μία από τις καλύτερες και πιο ποιοτικές σειρές της φετινής σεζόν και δικαίως έχει… κερδίσει τους τηλεθεατές. Έχει σασπένς, αγωνία, ωραία σκηνοθεσία, καλό σενάριο και εξαιρετικούς ηθοποιούς.

Ηθοποιούς, που όπως αποδείχθηκε δεν φοβούνται να βγουν στο γυαλί ακόμα και ολόγυμνοι!

Αυτό έκανε σε ένα από τα τελευταία επεισόδια η εντυπωσιακή Άσπα Κοττά, που αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα στη σειρά. Ιδού:

Άσπα Κοττά: Ποια είναι η Ζωή από την Γη της Ελιάς
Η Άσπα Κοττά θεωρείται μια από τις ανεχόμενες ηθοποιούς της γενιάς της που φέτος την απολαυμάνουμε στην καθημερινή σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς στον ρόλο της Ζωής, της γυναίκας που έχει εισβάλλει στην ζωή του Μάνου Βρεττάκου, που υποδύεται ο Τάσος Ιορδανίδης. Παρακάτω θα μάθεις όλα όσα σε ενδιαφέρουν για την αγαπημένη ηθοποιό της Γης της Ελιάς.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα