Αρχική Lifestyle Χαμός!!! Κυκλοφορεί “ροζ βίντεο” με πρωταγωνίστρια παίκτρια γνωστού ριάλιτι-Τι λέει η ίδια

Χαμός!!! Κυκλοφορεί “ροζ βίντεο” με πρωταγωνίστρια παίκτρια γνωστού ριάλιτι-Τι λέει η ίδια

Η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι εμφανώς αδυνατισμένη και με ανανεωμένο λουκ, μίλησε για τα χαστούκια της ζωής που δέχτηκε και μάλιστα μαζεμένα αλλά και για το “ροζ” βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη εμφανώς αδυνατισμένη και με ανανεωμένο λουκ, μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, αλλά και για το “ροζ” βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Ακόμη, μίλησε για τις επαγγελματικές προτάσεις που δέχτηκε μετά το MasterChef, για την απώλεια του πατέρα της, αλλά και για το “ροζ” βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο, 40 μέρες μετά το θάνατό του.

“Χάρηκα πάρα πολύ με τη νίκη της Μαργαρίτας στο MasterChef. Είμαι πολύ περήφανη και την πίστευα από την αρχή. Ήθελα πολύ να βγει γυναίκα, της έστειλα συγχαρητήρια και εύχομαι να πάει πολύ ψηλά. Μιλήσαμε και μου είπε ‘ευχαριστώ για τη στήριξη'”, είπε η σεφ.

Ενώ συνέχισε: “Δέχτηκα δύο τηλεοπτικές προτάσεις, για ένα show και για μια πρωινή εκπομπή. Τηλεοπτικά θα ήθελα να είμαι στην κριτική επιτροπή του MasterChef. Ήταν δύσκολη η χρονιά που πέρασε γιατί έχασα τον πατέρα μου. Δεν περιμέναμε το χαμό του πατέρα μου και ήταν πολύ σκληρό. Είναι πολύ σκληρό κομμάτι τα ‘ροζ’ βίντεο που κυκλοφορούν. Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσω κάτι άλλο”, είπε χαρακτηριστικά.

- Advertisement -

Must Read

- Advertisement -S-