Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΦάρμα: Μπαίνει η Κάτια Δέδε-Έχεις δει τα θρυλικά γυμvά της;

Φάρμα: Μπαίνει η Κάτια Δέδε-Έχεις δει τα θρυλικά γυμvά της;

Αν τη κοιτούσες στα μάτια πάγωνες, αν την κοιτούσες στο σώμα κινδύνευες από θερμοπληξία…Η Κάτια Δέδε ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο θεσμό των Playmate! Η μαγευτική Κάτια γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά έχει καταγωγή από την Κω και ρίζες από την Ουκρανία. Από νεαρή ηλικία, το δικό της όνειρο ήταν το μόντελινγκ κι όπως έχει αποδείξει μέχρι σήμερα, είναι άψογη επαγγελματίας έχοντας καταφέρει να χτίσει μια σπουδαία καριέρα με πολλά εξώφυλλα, φωτογραφίσεις και πασαρέλες. Κάποια από τα χόμπι της είναι η ζωγραφική, το σκι, το snowboard αλλά και η φωτογραφία, κάτι με το οποίο πλέον ασχολείται και επαγγελματικά.

Η Κάτια Δέδε στα 22 της, αποφάσισε να δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέρασε πρώτη στο Τ.Ε.Ι Γραφιστικής της Αθήνας. Στη συνέχεια, μπήκε στον χώρο του modeling και μετά τη νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς, έκανε τα πρώτα της μεγάλα επαγγελματικά ταξίδια σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική.

Οι σπουδές της αλλά και η επαγγελματική της πορεία τής έδωσαν το έναυσμα ώστε να ασχοληθεί επαγγελματικά και με τη φωτογραφία.

Στον ελεύθερο χρόνο της η Κάτια Δέδε, κάνει ποδήλατο και τον τελευταίο καιρό κάνει μαθήματα surf
Δηλώνει δυναμική, ευαίσθητη, οξύθυμη και έντιμη. Ήρωάς της είναι η μητέρα της και είναι πολύ περήφανη γι’ αυτήν.

Στη «Φάρμα», θα την δυσκολέψει το κρύο και η έλλειψη ζεστού νερού. Οι αγροτικές εργασίες, όμως, δεν την τρομάζουν, καθώς τα μαστορέματα είναι το δυνατό της χαρτί.

Δηλώνει ότι, αν και συνήθως δε θέτει υψηλούς στόχους, πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι η νικήτρια της «Φάρμας». Αν κερδίσει το έπαθλο θέλει να ανοίξει ένα δικό της γραφείο και να βοηθήσει τους γονείς της.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μία από τις πιο εμβληματικές της φωτογραφίες, που θυμίζουν παλιές…δόξες!

Αντέχετε;

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα