Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΦάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες στην “Φάρμα“, καθώς ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, ο πρώην Νομάρχης δήλωσε ότι επιθυμεί να φύγει με ψηλά το κεφάλι, όπως όταν μπήκε στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να συγκινήσει τους συμπαίκτες του.

«Θέλω να φύγω με ψηλά το κεφάλι όπως μπήκα, δεν ήρθα να διεκδικήσω κάποιο έπαθλο. Δώστε μου το δικαίωμα να φύγω γιατί δεν ξέρω πόσες εύκαιρες θα έχω να κάνω πρωτοχρονιά ξανά με την οικογένεια μου. Θα είμαι ο Παναγιώτης της καρδιάς σας. Είμαι μάχιμος, δηλώνω παρών και αγωνιστής» είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Οι συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη, συγκινήθηκαν με την απόφασή του, ενώ ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης του ζήτησε να καθίσει ακόμη δύο μέρες, ωστόσο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν άλλαξε γνώμη. Ο Σάκης Τανιμανίδης από την πλευρά του είπε στον πρώην Νομάρχη: ” Είσαι στην Φάρμα όρθιος, να δίνεις παράδειγμα στους ανθρώπους ότι ηλικία δεν υπάρχει. Μόνο σεβασμός σε αυτό που συμβολίζει η παρουσία σου μέσα στην Φάρμα”.Στη συνέχεια ακολούθησε μια ομαδική αγκαλιά με την οποία αποχαιρέτησαν τον “αρχηγό” τους, όπως τον χαρακτήρισαν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα