Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήLifestyle«Τσακώσαμε» το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ να διασκεδάζει στους Ρέμο – Γαρμπή

«Τσακώσαμε» το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ να διασκεδάζει στους Ρέμο – Γαρμπή

Ο λόγος για τη Μαρία Θωμά που είναι σε σχέση με τον Ίαν Χόλμς και πρόσφατα παρακολουθούσε αγώνες από κοντά σε ταξίδι τους.

«Βρέθηκα εκεί λόγω του συντρόφου μου Ίαν Χολμς, ο οποίος είναι ο director of media rights στη Formula 1, δηλαδή αυτός που διαχειρίζεται παγκοσμίως τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης… Ήμουν εντελώς άσχετη και με έβαλε o Ιαν να δω τη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix “Drive to Survive” προτού φύγουμε, για να ξέρω πέντε πράγματα πηγαίνοντας εκεί. Οι τελικοί στο Αμπού Ντάμπι ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μένα να δω τη Formula στα καλύτερά της.

Όχι μόνο ως θέαμα, αλλά και πίσω από τις κάμερες. Ο σύντροφός μου με μύησε στον “μαγικό” αυτόν κόσμο… Γενικά είναι πολύ δύσκολο και κοστίζει πολλά χρήματα το να φτάσει κάποιος εκεί. Το σημείο θεωρείται πιο πάνω και από τη VIP περιοχή. Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα λίγο στην αρχή με τον πανικό που επικρατούσε όταν πήγα και στάθηκα ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

Ήταν η ώρα που μπαίνουν στον χώρο οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι, οι οποίοι έχουν δέκα λεπτά στη διάθεσή τους πριν από το ξεκίνημα του αγώνα για να πάρουν συνεντεύξεις και να βγάλουν φωτογραφίες. Το να βλέπεις από κοντά τα αυτοκίνητα να βγαίνουν από τα γκαράζ και να κάνουν τα δοκιμαστικά τους προτού αρχίσει ο αγώνας είναι φοβερή εμπειρία. Ακόμη κι αν δεν έχεις ιδέα, όπως εγώ, αυτό που βλέπεις είναι πολύ εντυπωσιακό», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της.

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 
Διαβάστε Ακόμα