Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤο πρώτο εξώφυλλο της Ελένης Μενεγάκη, 38 χρόνια πριν

Το πρώτο εξώφυλλο της Ελένης Μενεγάκη, 38 χρόνια πριν

- Advertisement -

Με αφορμή την ονομαστική εορτή της Ελένης Μενεγάκη, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της γνωστής παρουσιάστριας, Γιάννης Χατζηγεωργίου, δημοσίευσε το πρώτο της εξώφυλλο, από το 1986.

 

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα έχει τη γιορτή της. Μια από τις πιο γνωστές παρουσίες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία μετρά δεκάδες εξώφυλλα, πάνω από ένα εκατομμύρια followers στο Instagram και αμέτρητους fans σε όλη την Ελλάδα.
Με αφορμή, λοιπόν, την ονομαστική εορτή της, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Γιάννης Χατζηγεωργίου, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram το πρώτο της εξώφυλλο ever, πριν από 38 χρόνια. «Το πιο σπάνιο από τα δεκάδες εξώφυλλα της Ελένης.

 

Το πρώτο της. Στο ιστορικό περιοδικό πολιτισμού, Τέχνης, κομψότητας και άποψης, «Το Τέταρτο» (ιδρυτής του, φυσικά, ο Μάνος Χατζιδάκις), που άλλαξε -μαζί με το ραδιοφωνικό Τρίτο Πρόγραμμα που προηγήθηκε- τον ρου μιας ολόκληρης εποχής και σκέψης.
Τεύχος 17, Σεπτέμβριος 1986. Στα credits του εξωφύλλου με το πρόσωπο της Ελένης σ’ αυτό, αναγράφονται τα ονόματα των Κωστή Στήκα και Αχιλλέα Χαρίτου, στη φωτογράφιση και στο μακιγιάζ αντίστοιχα, ενώ την σύνθεση της εικόνας είχε κάνει ο Δημήτρης Καλοκύρης (Εκδόσεις «Γραμμή Α.Ε.»). Τυχαία ανακάλυψη από τους πάγκους του παλαιοβιβλιοπωλείου του Νάσου στην οδό Θησείου, στο Μοναστηράκι, πριν από κάποια χρόνια. Χρόνια πολλά, κορίτσι μου όμορφο και ευήλιο» έγραψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγιωργίου στη λεζάντα της ανάρτησης. Το κορίτσι της φωτογραφίας σίγουρα δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι κάποια χρόνια αργότερα θα γινόταν μια από τις πιο περιζήτητες και πολυσυζητημένες παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα