Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΤο μεγάλο παράπονο του Φιλιππίδη – Τι συμβαίνει 7 μήνες μετά τη...

Το μεγάλο παράπονο του Φιλιππίδη – Τι συμβαίνει 7 μήνες μετά τη δίκη

Ο γνωστός ηθοποιός θεωρεί ότι προς το πρόσωπό του γίνεται μία μεγάλη αδικία!

Τη σιωπή του έλυσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, για πρώτη φορά μετά την απόφαση του δικαστηρίου και δίνει απαντήσεις από τη δική του πλευρά.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός που κατηγορούταν για υποθέσεις βιασμών σε βάρος συναδέλφων του ηθοποιών εκ των οποίων αθωώθηκε για τον βιασμό και καταδικάστηκε για δύο απόπειρες βιασμού σε 8 χρόνια κάθειρξη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, «Ακόμα δεν είδες τίποτα», σημείωσε πως «Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και από εδώ και πέρα περιμένω το Εφετείο. Δε θα μιλήσω ακόμα δημόσια. Εγώ θα αποφασίσω πότε θα συμβεί αυτό. Ισχύει για εμένα μόνο ό,τι βγαίνει από το δικό μου στόμα και των δικηγόρων μου».

Ο Κώστας Τσουρός από τη δικιά του μεριά ανέφερε: «Θέλω να μεταφέρω το κλίμα που άκουσα εγώ στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον ίδιο. Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι ήταν μία επικοινωνία σε ανθρώπινο επίπεδο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν κρύβεται. Σέβεται τη Δικαιοσύνη και περιμένει να δει τι θα γίνει με το εφετείο».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως το μεγάλο παράπονο του γνωστού ηθοποιού είναι ότι δεν αναφέρεται στα ΜΜΕ πως έχει αθωωθεί  ήδη για τις δύο υποθέσεις βιασμών!

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα