Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΤο άγνωστο δράμα ηθοποιού από τον “Σασμό” – Εξαφανίστηκε ο αδερφός του…...

Το άγνωστο δράμα ηθοποιού από τον “Σασμό” – Εξαφανίστηκε ο αδερφός του… τον έψαχνε η Νικολούλη

Ο γιος του Περιφερειάρχη της Αγροτικής Ασφαλιστικής και της Γερμανίδας διπλωμάτη, χάθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κανείς δεν έμαθε το παραμικρό για την τύχη του.

Ο Αλέξης Κεφαλογιάννης 27 χρόνων, ένας γλωσσομαθής ρεσεψιονίστ, οδηγούσε τη μηχανή του το μοιραίο απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαΐου 2003, που άνοιξε η γη και τον κατάπιε.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, η μηχανή του βρέθηκε κλειδωμένη και επιμελώς παρκαρισμένη στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τo θρίλερ του Ηρακλείου που για χρόνια παρέμενε στο σκοτάδι, ξέθαψε το «Τούνελ» το 2017.

Το στοιχείο που πύκνωσε περισσότερο το μυστήριο; Η μηχανή ήταν πεντακάθαρη, ενώ εκείνες τις μέρες όλα τα οχήματα της περιοχής, είχαν λερωθεί από λασπώδη βροχή. Σαν κάποιοι να την άφησαν εκεί, για να δείξουν ότι ο Αλέξης ταξίδεψε.

Λίγο καιρό μετά, ένα άλλο στοιχείο του αγνοούμενου νέου εντοπίστηκε σε διαφορετικό χώρο. Το σακβουαγιάζ του με τα προσωπικά του έγγραφα. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες της οικογένειας του και των Αρχών , δεν βρέθηκε ούτε ίχνος του…Η μητέρα του πέθανε από τον καημό της, χωρίς να μάθει τι του συνέβη.

Ο αδελφός του Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης, βρέθηκε στο «Τούνελ» με την ελπίδα να μάθει την αλήθεια. Τόσα χρόνια, μέχρι και νεκρούς που ξέθαβαν έβλεπε, για να βρει ένα φως στο σκοτάδι… Ο Ζαχαρίας είναι ο ηθοποιός που υποδύεται τον σύζυγο της Μαρίας Τζομπανάκη στην σειρά Σασμός.

Πληροφορίες απο Youweekly

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα