Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΤζέιμς Καφετζής: Η πρώτη ανάρτηση μετά το Survivor και το μεγάλο «ευχαριστώ»

Τζέιμς Καφετζής: Η πρώτη ανάρτηση μετά το Survivor και το μεγάλο «ευχαριστώ»

Ο Τζέιμς Καφετζής επέστρεψε στο νησί της Ρόδου μετά το Survivor και οι συντοπίτες του τού επιφύλασσαν την πιο θερμή υποδοχή. Ο 24χρονος, αφού έφαγε τα αγαπημένα φαγητά της μητέρας του και αγκάλιασε ξανά συγγενείς και φίλους, θέλησε να επικοινωνήσει και με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram.

Δημοσιεύοντας, λοιπόν, μερικές φωτογραφίες από το Survivor, έγραψε ένα κείμενο, στο οποίο δεν θα γινόταν να μην αναφερθεί στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη.

«Αρχικά, συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μόλις σταμάτησα να τρώω! Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω την αγάπη και υποστήριξη που έχω λάβει, τα μηνύματα είναι αμέτρητα και τα συναισθήματα πολύ έντονα.

Για την ζωή μου στο παιχνίδι θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα 2 άτομα που μου την έκαναν ευκολότερη και δημιούργησαν την αίσθηση της «οικογένειας» σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες,την @amiyiami, της οποίας της βγάζω το καπέλο επειδή γνώριζε ότι μπορούσε να πάει με την πλειοψηφία και πολύ πιθανόν να βρισκόταν ακόμη στο παιχνίδι (αφού εκτός από θεάρα με κάποιον ανεξήγητο τρόπο εξελίχτηκε και σε παιχτάρα) παρόλα αυτά προτίμησε να μείνει με εμένα και τον Νίκο, ακολουθώντας την καρδιά της.

Για το πως νιώθω για τον @nikos_bartzis , δεν έχω να πω κάτι που δεν ξέρετε ήδη, όντως είναι ο μεγαλύτερος χαλβάς και γι’αυτό δέσαμε από την πρώτη στιγμή! Βλαχοκαουμποι, περιμένουμε πως και πως να γυρίσεις να σε πάμε Ζευγολατιό με την Αμι! ΥΣ Τελικά Νίκο, είχες δίκιο, ο κόσμος όντως βλέπει!» έγραψε ο Τζέιμς Καφετζής.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα