Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤα διάλυσε όλα η Παναγιώταρου μετά τις φήμες για χωρισμό – Η...

Τα διάλυσε όλα η Παναγιώταρου μετά τις φήμες για χωρισμό – Η νέα… σχεδόν γυμνή ΦΩΤΟ κλείνει στόματα!

Για πολύ καιρό το διάσημο μοντέλο δεν είχε τοποθετηθεί, παρότι της χρέωναν… τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα. Η επιστροφή του όμως από το Survivor φαίνεται πως βοήθησε…

Λίγες μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor All Star», ο περσινός νικητής του ριάλιτι Στάθης Σχίζας και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ταξίδεψαν στην Τήνο.

Οι δυο τους ανάρτησαν φωτογραφίες από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας. Ο Σχίζας έγραψε πως έχει αποστασιοποιηθεί από σεβασμό στα θύματα της τραγωδία των Τεμπών.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Καλημέρα σε όλους, να σας έχει ο Θεός καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης από όλους σας, σας ευχαριστώ έναν – έναν προσωπικά.

Η αποστασιοποίηση μου από την ημέρα που έχω επιστρέψει στην πατρίδα μας είναι προς σεβασμό στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος. Η Ελλάδα μας πενθεί οικογένειες, το θεωρώ πολύ μικρό να ασχοληθούμε με ένα απλό παιχνίδι μπροστά σε αυτά που ζούμε.

Σε λίγες μέρες θα μιλήσω για τα πάντα και για όλους. Θέλω να ηρεμήσω ψυχικά. Αυτό που χάθηκε στο παιχνίδι η ψυχική μας υγεία που είναι το πιο σημαντικό. Τα λέμε σύντομα».

Πρόσθεσε ότι αφού ξεκουραστεί και ψυχικά θα μιλήσει για όλους και για όλα.

Η Παναγιώταρου έγραψε: «Γεια σας γλυκάκια μου! Καταρχήν: Ναι ζω! Ναι είμαι καλά και σε ισχύει κανένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας από τα διάφορα που έχω ακούσει!

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για το τεράστιο ενδιαφέρον και τα τόσα μηνύματα που έλαβα.

Πολλές φορές έχουμε την ανάγκη να κρατήσουμε μια απόσταση από τον κόσμο του Instagram και των social και να ζήσουμε για λίγο στον αληθινό κόσμο, στις αληθινές μας στιγμές με ανθρώπους που μας χρειάζονται και τους χρειαζόμαστε και εμείς!

Η χώρα μας βιώνει δύσκολες στιγμές πένθους και αυτό προέχει. Συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες».

Υπενθυμίζεται ότι ο στενός φίλος της Παναγιώταρου, Βασίλειος F, μίλησε την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA και διέψευσε πως το ζευγάρι περνά κρίση.

«Η Αλεξάνδρα δεν έκανε story για να στηρίξει τον Στάθη τη δεύτερη φορά που πήγε στο ‘Survivor’ επειδή το είδε σαν δουλειά. Προφανώς δεν ήθελε να κουράσει τον κόσμο, ενώ και ο Στάθης δεν το χρειαζόταν τώρα γιατί ήταν ήδη πολύ καλός αγωνιστικά.

Η Αλεξάνδρα και η Ελευθερία δεν υπήρξαν ποτέ κολλητές, απλά ήρθαν λίγο κοντά εξαιτίας του Survivor και είδαν μαζί την πρεμιέρα. Η Ελευθερία χρειαζόταν πάντα μια παρηγοριά από κάποιον και αυτόν το ρόλο τον έπαιξε η Αλεξάνδρα», είπε ο Βασίλειος F.

Και πρόσθεσε: «Η Αλεξάνδρα είχε πάει διακοπές με έναν φίλο της και απλά την είχε αγκαλιάσει για να της μιλήσει επειδή ήταν δυνατά η μουσική. Αυτόν τον άνθρωπο τον ξέρω. Δεν μπορούμε να χρεώνουμε κάποιον ως τρίτο πρόσωπο επειδή βγήκε φωτογραφία με την Αλεξάνδρα.

Όλο αυτό το διάστημα ήμουν 24 ώρες το 24ωρο με την Αλεξάνδρα και τρίτο πρόσωπο δεν υπάρχει. Αν υπήρχε θα το μαθαίνατε τελευταίοι.

Τα παιδιά είναι καλά, είναι μαζί. Η Αλεξάνδρα πήγε και τον πήρε από το αεροδρόμιο γιατί δεν ήθελε να περιμένει να γυρίσει με την παραγωγή. Απλά χρειάζονται λίγο χρόνο γιατί έλειπε πάλι δυόμιση μήνες. Ο Στάθης αποχώρησε γιατί μπήκε στο ‘Survivor’ και κατέληξε να είναι ‘Big Brother’».

Πάντως, η Αλεξάνδρα φαίνεται πως σιγά-σιγά επιστρέφει και στην… κανονικότητα, καθώς χθες δημοσίευσε και μία άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία της στα social media, όπου ντυμένη ως αρχαία Ελληνίδα κρύβει ελάχιστα. Αυτό τουλάχιστον σχολίασαν οι πιο παρατηρητικοί…

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα