Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΣτο ελληνικό Survivor είχαν σφάξει και είχαν φάει έναν πύθωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ελληνικό Survivor είχαν σφάξει και είχαν φάει έναν πύθωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν διαβάσει κάποιος την είδηση πως στο Survivor έφαγαν φίδι, σίγουρα το μυαλό του θα πάει σε κάποια άλλη έκδοση του reality επιβίωσης και όχι στην ελληνική. Κι όμως, αυτό είχε συμβεί στην δική μας version, αλλά 18 χρόνια πίσω. Το 2003 όταν και το προέβαλε το Mega.

Επειδή μιλάμε για κάτι που έγινε αρκετά πριν, αξίζει να θυμίσουμε πως εκείνο το Survivor δεν είχε και πολλές ομοιότητες με το σημερινό που βλέπουμε από το ΣΚΑΙ. Η προβολή του κράτησε για κάτι παραπάνω από ένα μήνα, καθώς όλα κι όλα είχε 29 επεισόδια, τα αγωνίσματα δεν ήταν τόσο δύσκολα, όσο τα τωρινά, όμως οι συνθήκες διαβίωσης για όσους είχαν βρεθεί ήταν αντίξοες. Σε τέτοιο βαθμό που αρκετοί παίκτες να λένε πως απέκτησαν προβλήματα υγείας…

Έπαθλο ένα φίδι

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο διαφορετικό είναι σε σχέση με την σημερινή του εκδοχή, είναι το παρακάτω περιστατικό που έγινε στο 5ο επεισόδιο.

Ενώ λοιπόν στο reality του ΣΚΑΙ βλέπουμε τους παίκτες να απολαμβάνουν ως έπαθλο από burger, σουβλάκια και κινέζικο, μέχρι διακοπές στο Μαϊάμι και 5αστερα ξενοδοχεία, τότε τους είχε δοθεί ένα φίδι.

Ναι καλά διαβάσατε… Ανοίγοντας το σεντούκι τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που είχε προηγηθεί του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Λιανού στην παρουσίαση, έδειξε στους παίκτες ένα ζωντανό πύθωνα.

Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, άλλοι τρόμαξαν, άλλοι σάστισαν με το δώρο αυτό, όμως οι συνθήκες ήταν τέτοιες που αναγκάστηκαν να το σφάξουν και να το φάνε, προκειμένου να ανακτήσουν κάποιες δυνάμεις.

Για την ιστορία εκείνο το Survivor, το είχε κερδίσει η Ευαγγελία Δερμετζόγλου και μοιράστηκε το έπαθλο με την Ορθούλα Παπαδάκου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα