Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣοφιάνα Σπίνουλα: Η γνωστή πανέμορφη πρώην παίκτρια του My Style Rocks βγήκε...

Σοφιάνα Σπίνουλα: Η γνωστή πανέμορφη πρώην παίκτρια του My Style Rocks βγήκε για άλλη μία φορά από τα ρούχα της!

Η Σοφιάνα Σπίνουλα ήταν μία από τις παίκτριες που απασχόλησαν αρκετά το πλατό του My Style Rocks. Η όμορφη και εξαιρετικά ταλαντούχα παίκτρια μέχρι στιγμής μας έχει αποδείξει τις ικανότητές της στον χώρο της μόδας και όχι μόνο. Γενικά είναι ένα άτομο που δηλώνει ανεξάρτητο, δυναμικό και αυτάρκες.

Η Σοφιάνα Σπίνουλα είναι μία από τις διαγωνιζόμενες που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας,My Style Rocks, στον τρίτο κύκλο προβολής του από τον τηλεοπτικό σταθμό του SKAI, το οποίο παρουσίαζε φέτος με μεγάλη επιτυχία η Κατερίνα Στικούδη. Πλέον το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του και μεγάλη νικήτρια βγήκε η Αρετή Λις.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι διακρίθηκαν για το μοναδικό τους στυλ και τις ξεχωριστές στιλιστικές τους επιλογές.  Η Σοφιάνα Σπίνουλα έχει μία πανέμορφη εικόνα που συνδυάζει το υπέρλαμπρο πρόσωπό της με το υπέροχο σώμα της, που σίγουρα έχουν κερδίσει το κοινό, κυρίως ανδρικό.

Λογικό αυτό βέβαια, καθώς είναι πολύ εντυπωσιακή .Η μελαχρινή καλλονή αποφάσισε να φωτογραφηθεί πιο καuτή από ποτέ, προκαλώντας ΠΑΝΙΚΟ!

Η όμορφη και εξαιρετικά ταλαντούχα παίκτρια μέχρι στιγμής μας έχει αποδείξει τα προσόντα της στην μόδα και όχι μόνο…

Δείτε εδώ τη φώτο από το Instagram και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα