Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣοκάρει ο Πάνος Μεταξόπουλος για το πρόβλημα υγείας του

Σοκάρει ο Πάνος Μεταξόπουλος για το πρόβλημα υγείας του

- Advertisement -

Ο Πάνος Μεταξόπουλος βρέθηκε στο “Πρωινό” της Πέμπτης και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του πριν μερικά χρόνια.

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, ο γνωστος καθηγητής χορού αποκάλυψε πως λόγω μιας άσχημης ψυχολογικής περιόδου που βίωσε παλαιότερα, αντικρίζοντας ακόμα και το “σκοτεινό πρόσωπο” της κατάθλιψης, σωματοποίησε τη θλίψη του και έπαθε ειλεό.

“Πριν 7-8 χρόνια, το 2013, δεν ήμουν καθόλου καλά, είχα περάσει μια κατάθλιψη και με “χτύπησε” εκεί. Ο ειλεός είναι κάτι πάρα πολύ επικίνδυνο. Κινδύνευσε η ζωή μου. Είχα πάει μόνος μου στο νοσοκομείο, χωρίς να ξέρει κανένας από τους δικούς μου κάτι. Σκεφτείτε ότι ο πατέρας μου το έμαθε από μια νοσηλεύτρια τρεις μέρες μετά την εισαγωγή μου στο νοσοκομείο” δήλωσε αρχικά, ενώ εξήγησε πως βίωσε δύσκολες στιγμές λίγο πριν το χειρουργείο, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Πονούσα τόσο πολύ που δεν με ενδιέφερε τι θα συμβεί. Πονάς πάρα πολύ. Με είχαν βάλει πάνω στο φορείο και χτυπιόμουν σαν το ψάρι. Επειδή δεν ήμουν καλά και ψυχολογικά σκεφτόμουν ότι το σώμα μου αντιδρά στην πίεση που ζω και σαν να μου λέει “πάμε να την κάνουμε καλύτερα” και απλώς ήθελα να φύγει ο πόνος από πάνω μου. Οπότε όταν μπήκα μέσα στο χειρουργείο, δεν ήξερα αν θα ξαναβγώ. Κράτησε τρεις ώρες περίπου το χειρουργείο και τελικά το κατάφεραν. Αλλά και μετά υπήρχε πολύ άγχος για να λειτουργήσει ξανά το σύστημά μου”.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα